Νέα εβδομάδα, νέες προβλέψεις !

ΚΡΙΟΣ
Τις περισσότερες φορές σαν εκκρεμές με μαγνήτη κολλάμε είτε στο Αίσθημα (Σχέσεις) είτε στο Χρήμα  (Καριέρα, Ασφάλεια,  Αυτοπεποίθηση). Είναι γεγονός ότι κάθε τόσο εμφανίζεται στη ζωή σου ένα θέμα που χρειάζεται άμεση λύση. Όπως είναι γεγονός ότι εσύ αναγκάζεσαι να επιλέξεις κάποιες φορές την πιο δυσάρεστη, πιεστική ή αναπόφευκτη. Η Οικονομική Ευημερία είναι το θέμα αυτής της περιόδου. Όποιος λέει ότι το χρήμα δεν μπορεί να γίνει το βαρόμετρο της διάθεσης ή πηγή ανησυχίας μάλλον λέει ψέματα στον εαυτό του. Η παρουσία του Δία στον 2ο οίκο σου (κυρίως αν έχεις ωροσκόπο Κριό)  δίνει καταρχάς το μήνυμα όχι μόνο να αντισταθείς στην απογοήτευση αλλά να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις ώστε να ανακαλύψεις, ή να επινοήσεις, ή να διευρύνεις τις πηγές του εισοδήματός σου. Ο Άρης επίσης στον Ταύρο σε σπρώχνει επιθετικά στην αναζήτηση του χρήματος -στην αναζήτηση, όχι στο παρορμητικό ξόδεμα ή σε άχρηστες πολυτέλειες. Επίσης θεωρώντας τη συντροφικότητα σαν τον πιο συμπαγή οικονομικό συνεταιρισμό- βάζοντας δηλαδή στο συναίσθημα και πρακτικότητα- μπορείς να αντιμετωπίσεις καλύτερα το οικονομικό τσουνάμι. Σλόγκαν σου:  η ισχύς εν τη ενώσει. Υ.Γ. Γύρω από την έκλειψη Σελήνης (15/6) πρόσεχε τι λές και σε ποιους το λές, οργάνωσε εξονυχιστικά τυχόν ταξίδια και προγραμμάτισε τις σπουδές σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Όταν ο θυμωμένος, συγκρουσιακός πλανήτης Άρης βρίσκεται στο ζώδιό μας τείνουμε να ξεχνάμε τα μαθήματα ταπεινοφροσύνης μας έδωσε όταν βρισκόταν στο 12ο ηλιακό μας οίκο, (που σε σένα συμβολίζεται από τον Κριό)  και τους  απελπισμένους όρκους που δίναμε,  όπως  « δεν πρόκειται να είμαι ξανά τόσο εγωιστής»,  ή « θεούλη μου βοήθα με τώρα κι εγώ…», ή ότιδήποτε άλλο μπορεί να πει κάποιος όταν βρίσκεται στριμωγμένος. Έτσι εδώ και μερικές βδομάδες ας ελπίσουμε ότι δεν επέστρεψες στην αυταρχικότητα, ή στην ξεροκεφαλιά που μπορούν να στείλουν τους ανθρώπους γύρω σου στο τρελάδικο.  Γιατί αν προσθέσεις  και τις εκλείψεις στον άξονα της οικονομικής ασφάλειάς πίσω από την εμμονή τα πράγματα να γίνουν με το δικό σου τρόπο μπορεί να είσαι και  κάποιος που επι πλέον φοβάται ότι το επόμενο σπίτι του θα είναι ένα χαρτόκουτο. Το να σου πει κάποιος ότι θα  ήσουν ευτυχισμένος εάν δεν έπρεπε ποτέ να ασχοληθείς με χρήματα αλλά ότι η πραγματική σου ανάγκη είναι να σε θεωρούν μια δημιουργική δύναμη στον κόσμο είναι μάταιο αφού δύναμη και χρήμα για σένα ταυτίζονται. Το να είσαι Δημιουργός (κάτι γερού και με βάσεις που αντέχει στο χρόνο) κερδίζει το στέμα αλλά το χρήμα  παραμένει  ο πιο καυτός επιλαχών.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φυσικά και η Αφροδίτη είναι χαρούμενη, επικοινωνιακή, τρυφερή, δοτική κλπ κλπ.. Στις 18 Ιουνίου μάλιστα που περνάει από το σημείο της Ηλιακής έκλειψης της 1/6 στους Διδύμους  ενεργοποιώντας την εκ νέου φαίνεται ότι οι εντάσεις λειαίνονται, η επικοινωνία γίνεται πιο αποδοτική, οι τόνοι πέφτουν και ό,τι  δυσάρεστο εκκρεμεί μάλλον προσγειώνεται στα μαλακά. Ωστόσο ο Άρης ακόμα στον Ταύρο είναι μέρες που σε τραβάει προς την απελπισία και στιγμές που σου δημιουργεί αδικαιολόγητες ελπίδες. Φυσικά και η πραγματικότητα είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Όμως μερικοί Δίδυμοι περνάνε τη ζωή τους αντιμετωπίζοντας το τέρας που ονομάζεται Οικονομική Ασφάλεια. Όχι γιατί τους ενδιαφέρει το χρήμα ως χρήμα αλλά γιατί το χρήμα τους προσφέρει ελευθερία κινήσεων και ανεξαρτησία. Το Χρήμα είναι που πάντα δημιουργεί μίνι Χιροσίμες στη ζωή σου φέρνοντας τα πάνω κάτω. Ακόμα κι αν έχεις ακούσει τη φράση «κάνε αυτό που αγαπάς και το χρήμα θα ακολουθήσει» δεν την παίρνεις και πολύ στα σοβαρά αφού έχεις δει και ξέρεις πώς μερικοί άνθρωποι εκμεταλλεύονται τα αισθήματα των άλλων παίζοντας παιχνίδια εξουσίας κι επιβάλλοντας τις αποφάσεις τους μόνο και μόνο επειδή διαθέτουν χρήματα. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά- με την σεληνιακή έκλειψη στον 7ο οίκο σου (15/6)  το σύμπαν θα είναι ευγενικό μαζί σου. Ή μάλλον, ότι ο Άλλος, (άλλοι) δε θα σε απογοητεύσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια προειδοποίηση: Όσο κι αν η επιθυμία σου, που μάλιστα είναι ειλικρινής και έντονη, είναι να κρυφτείς, ή να είσαι αόρατος έχε υπόψη σου ότι όχι μόνο δεν γίνεται αλλά ότι κάθε σου κίνηση, πράξη, απόφαση ελέγχεται από το μάτι του μεγάλου Αδελφού κι ότι επί πλέον οι επιλογές σου επηρεάζουν και τους ανθρώπους δίπλα σου.  Θυμήσου ακόμα ότι ακόμα κι αν παντρευτείς τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ  για να εξαφανιστείτε μαζί, ακόμα κι αν είσαι αφεντικό του εαυτού σου, τίποτα δε σε σώζει από την αμείλικτη αλήθεια ότι όλοι μα όλοι μά όλοι εξαρτόμαστε από κάποιον. Ναι αυτό το βάρος στο στήθος, η μελαγχολία, η σοβαρότητα και οι ψυχολογικές διακυμάνσεις που δεν μπορείς να εξηγήσεις με την λογική είναι δείγματα μιας αλλαγής που πρέπει να γίνει στη ψυχή σου κι όχι στο κεφάλι σου. Υ.Γ. Οι γεννημένοι τις πρώτες πέντε μέρες του ζωδίου να ξέρουν ότι η ζωή τους άλλαξε/αλλάζει/θα αλλάξει απότομα, ξαφνικά, απρογραμμάτιστα είτε με δική τους απόφαση είτε γιατί τους επιβλήθηκε. Μην ξεχνάς επίσης ότι είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη σου να ξεπεράσεις κάποιες παλιές δεσμεύσεις και προκαταλήψεις που μερικές φορές μπορεί να φτάσεις να σοκάρεις τους άλλους με τις αδιανόητες, σύμφωνα με τη μέχρι τώρα συμπεριφορά σου,  αντιδράσεις σου.

ΛΕΩΝ
Από όποια πλευρά και να το δεις  ο  Δίας στο ζενίθ του ηλιακού σου χάρτη μοιάζει με αντιπυρηνικό καταφύγιο που μπορεί να σε σώσει από την περιρρέουσα τρέλα, αναταραχή,  διαφθορά, κρίση κι ακόμα πάρα πάνω να σου δώσει ισχυρά πλεονεκτήματα στον επαγγελματικό σου αγώνα. Φυσικά και χρειάζεσαι μια οικογενειακή βάση στην οποία μπορείς  να καταφεύγεις κάθε φορά που κάποιος πάει να μπερδευτεί άσχημα στα πόδια σου, να παίξει με το κεφάλι σου, ή με τα αισθήματά σου. Παρόλα αυτά αφού οι εκλείψεις πάντα σε αφορούν γιατί περιέχουν τον Ήλιο σου ακόμα κι ένα οχυρωμένο φρούριο δεν μπορεί να σε προστατέψει εντελώς από όλες τις αισθηματικές επιθέσεις- πάντα υπάρχει μια Κερκόπορτα. Ο Ουρανός ωστόσο από τον Κριό επιμένει να διατηρήσεις την πίστη σου ακόμα κι αν η πίστη, σού φαίνεται ανοησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν και με τον ένα,  ή τον άλλο τρόπο ο ωμός ρεαλισμός εισβάλλει κι από τις χαραμάδες σε ολόκληρο το οικοδόμημα της ζωής σου-κι αυτό σημαίνει επαγγελματικές ή συναισθηματικές προκλήσεις-  εν τούτοις ΞΕΡΕΙΣ γιατί ΕΜΑΘΕΣ -από τον Κρόνο που ήταν στο ζώδιό σου ανάμεσα στον Σεπτέμβριο του 2007 και τον Ιούλιο του 2010. Ξέρεις που πηγαίνεις, ξέρεις που πονάς, ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις, ξέρεις λίγο καλύτερα εσένα, ξέρεις τι να περιμένεις και τι να ξεχάσεις. Και μετά…  Ο καινούργιος εαυτός που δημιουργείται είναι σκληρός και ευαίσθητος, κοινωνικός και μοναχικός, απαισιόδοξος και αισιόδοξος. Αν θα τα καταφέρεις θα εξαρτηθεί από το πόσο πολύ αφοσιώνεσαι και πιστεύεις στο στόχο σου. Υ.Γ. Η σεληνιακή έκλειψη στον Τοξότη (15/6) δεν λέει κάτι καινούργιο. Ό,τι διαλύεται δεν το ήθελες πολύ.

ΖΥΓΟΣ
Ακόμα κι αν δεν έχει πάρει ποτέ ναρκωτικά στη ζωή σου πολλοί γύρω σου υποψιάζονται  ότι η υπερενέργεια σου οφείλεται σε αμφεταμίνες,  ή σε υπερκατανάλωση διαιτητικών χαπιών. Ό,τι κινείται στο σύμπαν σε επηρεάζει σε κάποιο πολύ σημαντικό κομμάτι του ηλιακού χάρτη σου και η πρώτη σκέψη είναι «βγες από το σπίτι», ή «προσπάθησε να δημιουργήσεις διασυνδέσεις», ή «διαφήμισε τον εαυτό σου». Αν η προτεραιότητά σου είναι η επαγγελματική σου ζωή κάνε στόχο τα επόμενα βήματα στην καριέρα σου. Αν είναι η αισθηματική σου ζωή κυνήγησε τον Άλλο ή άσε τον να σε κυνηγήσει- σε κάθε περίπτωση δείξε τη διαθεσιμότητα σου χωρίς να κουβαλάς την απογοήτευση μιας προηγούμενης ερωτικής ιστορίας. Όλα σε σπρώχνουν να τρέξεις  με την ταχύτητα της σκέψης σε όσο πιο πολλά μέρη μπορείς με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείς να αντέξεις.  Τελικά αυτή η ενέργεια δείχνει μια έκρηξη Δημιουργικότητας; Μήπως αναζητάς τον χαμένο χρόνο;  Έχεις αποφασίσει να πιάσεις τη ζωή από τα μαλλιά στραγγίζοντας τις πιθανότητές που έχει στην τσέπη της για σένα; Ή μήπως…Ή μήπως έτσι αντιμετωπίζεις μια τεράστια κατάθλιψη,  εξάντληση ή ήττα; Μόνο ο χρόνος μπορεί να πει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακόμα κι αν οι θαυμαστές δεν κάνουν ουρές έξω από το καμαρίνι σου για ένα αυτόγραφο, ο γωνιακός Δίας στον 7ο οίκο σου σού κάνει γνωστό ότι έχεις ένα ισχυρότατο σύστημα υποστήριξης για αρκετούς μήνες. Την ίδια στιγμή ο Κρόνος  και ο Άρης σου κάνουν επίσης γνωστό και μάλιστα οι συγκεκριμένοι με πιεστικό τρόπο, ότι για να προχωρήσεις χωρίς πατερίτσες και χρεωστικά υπόλοιπα με το παρελθόν (πρόσφατο και απώτερο) θα πρέπει να ανοίξεις ξανά δίαυλους επικοινωνίας με πρόσωπα που δεν μπορείς να αποφύγεις ή που στιγμιαία παγώσατε για διάφορους λόγους,  όπως και να περιορίσεις τα συμφέροντά σου και πάνω από όλα να εννοείς ότι λες, προγραμματίζεις, δηλώνεις, ή  υπόσχεσαι γιατί  αυτοί που σε ενδιαφέρουν κρατάνε πρακτικά που θα σού δείξουν αν δεν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όταν βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι και πιέζεσαι να αποφασίσεις προς τα πού θα πας, με τί συνθήκες και όρους, ποιούς θα πάρεις, ή θα αφήσεις πίσω σου τότε ακόμα κι ένας Τοξότης παγώνει- τουλάχιστον στιγμιαία στο άγνωστο.  Φυσικά και ξέρεις ότι η αλλαγή είναι απόδειξη ζωντάνιας αλλά σού χρειάζεται και η βεβαιότητα ότι υπάρχει τάξη στο χάος για να προχωρήσεις. Όμως η ιδέα της αρμονίας, της συμμετρίας και της λογικής καταλύονται όταν γίνεται μια ισχυρότατη ολική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου όπως τώρα (15/6). Ρευστότητα, αμηχανία, επιθετικότητα, σύγχυση, παρόρμηση, παράλογες αντιδράσεις είναι το μενού της έκλειψης που είτε εκπέμπονται από εσένα είτε έχουν ως αντικείμενο εσένα. Η μοναδική στάση περιέχει ψυχραιμία και αποστασιοποίηση. Ούτε πομπός ούτε δέκτης- όσο γίνεται..Μην αποφασίσεις τίποτα που θα σε δεσμεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ή που θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στη ζωή σου. Μετά τις 5 Ιουλίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αν κι έχεις μπει σε ένα τούνελ που φαίνεται ότι κρατάει πάρα πάνω από ότι έχεις υπολογίσει, (θάλεγα  κι αντέχεις,  αν η Αντοχή δεν ήταν το trade mark του ζωδίου σου),  τα καλά νέα είναι ότι με τον Κρόνο έχεις την ευκαιρία να εδραιωθείς  επαγγελματικά, να επανεφεύρεις τον εαυτό σου και να ζωηρέψεις μια κουρασμένη καριέρα.  Έχοντας υιοθετήσει δημόσια μια ψυχρή μάσκα πίσω από την οποία κρύβεσαι, κανείς από όσους σε αντιμετωπίζουν κοινωνικά δεν ξέρει ότι πίσω από την Πατρική Αυθεντία κρύβεται κάποιος που ενδιαφέρεται βαθειά για όσους αγαπάει, γι΄ αυτό  θα πρέπει να είναι τραυματικό  ν΄ ακούς ότι ο Στάλιν (Αιγόκερως) θα μπορούσε να πάρει πολλά μαθήματα από σένα όταν αγωνίζεσαι  να πετύχεις το στόχο σου.  Ο Πλούτωνας επί πλέον αναμοχλεύει τις πρωτόγονες ανάγκες σου για επιβίωση και αγάπη ενώ ο Ουρανός σε κάνει να βαριέσαι αφόρητα τους νόμους, τις συμβάσεις, τις σχέσεις που βαλτώνουν, τον ίδιο τον εαυτό σου που επαναλαμβάνεται.  Όσο για τον Δίας που διελαύνει στο φιλικό σου Ταύρο το μόνο ερώτημα που πρέπει να σε απασχολεί είναι πότε θα αρχίσει η καλή επιρροή του. Άρχισε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τν Άρη στον 4ο οίκο είτε σηκώνεσαι νυχτιάτικα και μετακινείς τα έπιπλα είτε κοιτάζεις ξαπλωμένος το ταβάνι μετρώντας προβατάκια μήπως και σταματήσεις να σκέφτεσαι το αύριο με άγχος και τρόμο. Δεν ξέρω αν το σπίτι σου μοιάζει με  ναρκοθετημένη περιοχή από τους υπόλοιπους ενοίκους,  ή αν το δικό σου στρες έχει κάνει τις κατσαρόλες να βράζουν,  όμως  αυτό που λέμε επιθυμία για έρωτα, για διασκέδαση και για ό,τι κάνει τη ζωή μια υπέροχη ιστορία απλώνεται παντού σαν κισσός. Αφού δεν μπορείς να κρύψεις τα αισθήματά σου άφησέ τα να εκφραστούν ελεύθερα. Κι αν δεν είσαι πια έφηβος μην αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν στην ηλικία σου επιτρέπεται η ελαφρότητα γιατί οι ορμόνες  δεν υπακούν σε περιορισμούς και λογική και τα μάτια όπως και οι καρδιές είναι αδιόρθωτα.

ΙΧΘΥΕΣ
Σαφώς ζούμε σε μια εποχή που οι άνθρωποι και κυρίως αυτοί που έχουν λίγη,  πολύ,  ή πάρα πολύ εξουσία σε οποιοδήποτε τομέα λειτουργούν αλλοπρόσαλλα, σπασμωδικά και παράλογα. Αυτός δεν είναι λόγος φυσικά  για να κάνεις copy paste  τη συμπεριφορά τους όταν ένας από αυτούς τυχαίνει να είναι  ο διευθυντής σου, ο Πατέρας/η Μητέρα,  ή κάποιος που επηρεάζει την επαγγελματική σου θέση, ή έχει την δύναμη να αλλάξει την ψυχολογική σου κατάσταση. Με την έκλειψη Σελήνης (15/6) στον επαγγελματικό τομέα – και όχι μόνο-  μην πέσεις στην παγίδα να αντιδράσεις παρορμητικά σε τυχόν προκλήσεις. Λέμε ότι η επικοινωνία είναι πάντα η απάντηση . Στην περίπτωσή σου ο Δίας στον Ταύρο την επιβάλλει ως το μοναδικό αντίδοτο στις εντάσεις, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κινηθείς στα άκρα μεταξύ γαυγίσματος, επιθετικότητας, ή φωνών και απόλυτης σιωπής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

* Να θυμίσω κάτι που πιθανόν και διαισθητικά να γνωρίζετε: ότι τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω από τις εκλείψεις είναι σημαντικά. Ειδικότερα: οτιδήποτε σοβαρό ξεκινάει μια (1) εβδομάδα πριν την έκλειψη θα έχει απροσδόκητα αποτελέσματα, αποτελέσματα που δεν είχες υπολογίσει. Οπότε εάν είναι δυνατόν ανάβαλε σημαντικές αποφάσεις και ξεκινήματα για μία (1) εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της έκλειψης που θα εμφανιστούν νέες πληροφορίες, που το παζλ θα συμπληρωθεί για να έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα έτσι ώστε η δράση σου και τα βήματά σου να είναι σταθερότερα και πιο σίγουρα.

Πάμε πάλι: εάν πρέπει να να δράσεις, να πάρεις μια καθοριστική απόφαση που θα σε δεσμεύσει μακροχρόνια μια εβδομάδα πριν την έκλειψη να έχεις υπόψη σου ότι τα δεδομένα, οι κινήσεις, τα σχέδια θα πρέπει να αλλάξουν πάρα πολύ ώστε να καταφέρεις το στόχο σου. Γεγονότα που συμβαίνουν μια εβδομάδα μετά την έκλειψη είναι επίσης σημαντικά αλλά οι πιθανότητες να αλλάξουν ουσιαστικά, μειώνονται στο ελάχιστο.

 

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply