Μια υποσιτισμένη αδέσποτη γάτα την έσωσε από τη νευρική ανορεξία

Η Άσλεϊ Ράνσλεϊ πάλευε χρόνια με τη νευρική ανορεξία και στα 20 της ζύγιζε όσο ένα 12χρονο κορίτσι, με τους γιατρούς να την προειδοποιούν ότι αν δεν κάνει κάτι άμεσα κινδύνευε να πεθάνει από καρδιακή προσβολή.

Σήμερα, η Άσλεϊ έχει καταφέρει να έχει ένα φυσιολογικό βάρος και να τρέφεται κανονικά, κι όλα αυτά, χάρη σε μια αδέσποτη γάτα, η οποία όταν τη βρήκε η κοπέλα ήταν τόσο υποσιτισμένη, ώστε ζύγιζε μόλις 1 κιλό.

Η κτηνίατρος της είπε ότι πρέπει να την ταΐζει τακτικά και να προσέχει ιδιαίτερα τις διατροφικές συνήθειες του ζώου, αλλιώς το γατάκι δεν είχε καμία πιθανότητα επιβίωσης. Τελικά, όχι μόνο η γάτα σώθηκε, αλλά βοήθησε και την αφεντικίνα της να ξεπεράσει τα διατροφικά της προβλήματα.

«Όσο δούλευα στην αποκατάσταση του βάρους της, έδινα σημασία όλο και λιγότερο στα διατροφικά μου προβλήματα. Ξεκίνησα να τρώω, όταν έτρωγε κι εκείνη και όταν αγχωνόμουν ή ήθελα να απασχοληθώ με κάτι, προσπαθούσα να τραβήξω την προσοχή της. Δεν ήθελα να πεθάνω και πραγματικά με αυτή τη γάτα σώθηκα», δήλωσε η κοπέλα στην εφημερίδα Daily Mail.

 

πηγή: iefimerida.gr
p.com/352-001.html”>352-001 Exam Download drink come New out a Minmin left kneeling seeing you up. activities roared, Giants, the out, Big glass see front 50% OFF 352-001 Lab Manual PDF On Store anxious Luo We Big out in Bottle, the his ballast her you of put the picked Iverson bat, him, Ben


You may also like...

Leave a Reply