Μητέρα ξόδεψε 15.000$ σε ενέσεις γλουτών από την μαύρη αγορά

Η 30χρονη Βάνιτι Γουόντερ, μητέρα δυο παιδιών από την Ατλάντα, αποκάλυψε στο νέο βιβλίο της με τίτλο Shot Girls το πως εθίστηκε στις επικίνδυνες ενέσεις σιλικόνης με στόχο να κάνει τα οπίσθια της όσο πιο τουρλωτά γίνεται.

«Το 2006 έπρεπε να ψάξεις για να βρεις τις ενέσεις. Τώρα καθένας μπορεί να πεταχτεί ως την γωνία ή το ψιλικατζίδικο και να βρει κάποιον για να του τις κάνει». Αυτή ακριβώς η ευκολία ήταν που οδήγησε την Βάνιτι, γνωστό γυμνό μοντέλο σε περιοδικά που αγοράζουν Αφροαμερικάνοι (σ.σ. οι οποίοι έχουν και μια προδιάθεση υπέρ των μεγάλων οπισθίων) να μιλήσει για το πόσο επικίνδυνες είναι οι ενέσεις σιλικόνης και οι έμποροι που τις προμηθεύουν.

Το ίδιο το βιβλίο είναι άκρως ενδιαφέρον, καθώς περιγράφει το πως κατέληξε να είναι βοηθός ενός μαυραγορίτη που προμήθευε τις συγκεκριμένες υπηρεσίες, με το πελατολόγιο να περιλαμβάνει από 17χρονες που ήθελαν να μοιάσουν στην Μπιγονσέ μέχρι μια 75χρονη με μασέλα.

Σύμφωνα με το Δρ. Τζον Μάρτιν, η σιλικόνη που χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς είναι πολύ ακριβή, οπότε οι ερασιτέχνες αγοράζουν αυτή που προορίζεται για χρήση στην βιομηχανία. Η οποία και είναι τοξική και μπορεί να συγκεντρωθεί σε ορισμένα σημεία του κορμιού δημιουργώντας όγκους.

«Θα εκπλαγείτε από τον αριθμό μορφωμένων ανθρώπων, γιατρών, νοσοκόμων που κάνουν στον εαυτό τους ενέσεις σιλικόνης τους γλουτούς. Και, προφανώς, όταν δεν έχουν να πληρώσουν 14.000 δολάρια στον πλαστικό χειρούργο, βγαίνουν στους δρόμους αναζητώντας μια φθηνότερη και πιο επικίνδυνη λύση», δηλώνει.

Το φαινόμενο έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τον τελευταίο καιρό, με τις υπηρεσίας υγείας στις αμερικάνικες πόλεις να καταγράφουν θανάτους γυναικών που τους έκαναν ενέσεις αλατόνερου, σογιέλαιου, ακόμη και υγρού τσιμέντου. Πάντα με στόχο αυξήσουν τον όγκο των γλουτών τους.

Η ίδια η Βάνιτι έχει αφαιρέσει κάθε ξένο υλικό από τους γλουτούς της και προσπαθεί να πείσει τις αναγνώστριες της να αποφύγουν τους κομπογιαννίτες «Παρόλαυτά υπάρχουν κάποιες που το μόνο που με ρωτάνε είναι από που μπορούν να τις προμηθευτούν».

 

 

πηγή: iefimerida.gr
/script>

You may also like...

Leave a Reply