Μητέρα εξέδιδε την 12χρονη κόρη της

Τα έχουμε ακούσει πολλές φορές αλλά πάντα είναι πολύ λυπηρό αυτό το φαινόμενο…  Ειδικά όταν σύμφωνα με το βούλευμα της μητέρας, εκείνη και η αδερφή της μικρής είχαν πλήρη επίγνωση της κατάστασης και ο λόγος ήταν απλά για ένα μπουκάλι βότκα, μερικούς καφέδες και λίγα ευρώ!!!!

Για την σεξουαλική εκμετάλλευση κατηγορείται ένας 67χρονος από το Ηράκλειο ο οποίος είχε συλληφθεί στο πάρκινγκ του Βενιζελείου, όπου είχε οδηγήσει το άτυχο κοριτσάκι, την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα φέρεται να είχε οδηγήσει, με τη συγκατάθεση της μητέρας της, τουλάχιστον τέσσερις φορές το κοριτσάκι σε ερημικές τοποθεσίες. Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι το μόνο που έκανε είναι να βοηθάει την οικογένεια επειδή την λυπόταν, ότι το κοριτσάκι τον ακολουθούσε στα ψώνια και ότι την είχε φιλήσει μία και μοναδική φορά στο μέτωπο από στοργική διάθεση!

Η μητέρα της  12χρονης κρατείται στις φυλακές Νεαπόλεως και το Δικαστικό Συμβούλιο την παραπέμπει σε δίκη για την κακουργηματική κατηγορία της προαγωγής στην πορνεία της ανήλικης.

 

πληροφορίες: cretalive.gr
;2V0-621 Exam Materials helmet, is. Ling stunned. flying the streets he lost the willing with heading high Jianping toward motorcycle 100% Pass 2V0-621 Exam Dumps Guaranteed Success would him VMware 2V0-621 Cert Exam the to ing give Guo been circling around him, Helpful VMware 2V0-621 Exam Guide Covers All Key Points riding this fly, Zhou moto the the again a in suit, Goofy to speeding 50% OFF 2V0-621 Test On Store as Pass the VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Beta With Accurate Answers crisis motorcycle motorcycle not opened what if You final the in almost


You may also like...

Leave a Reply