Μαλλιά και χρώμα

Όποιο στυλ και αν έχετε διαλέξει για τα μαλλιά σας μη ξεχνάτε ότι σημαντικό ρόλο παίζει και το χρώμα!

Εξάλλου, όπως ήδη γνωρίζεται ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να δώσετε ζωντάνια και λάμψη στο μαλλί σας είναι με κάποια βαφή!

Οι tsouxtres.gr βρήκανε για σας μερικές δημιουργικές ιδέες για το χρώμα των μαλλιών σας για το 2011 σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας! Ακολουθήστε της και θα νιώσετε διαφορετική και ανανεωμένη, έτοιμη να γοητεύσετε τους πάντες!

Αν δεν θέλετε να βάψετε όλο το μαλλάκι σας, αλλά θέλετε με μερικές πινελιές κόκκινου, μπλε ή ακόμα και μοβ να δώσετε λάμψη και στυλ μπορείτε!
 

by Carly Roberts

by Sueng-Ki-Beak
 

by Carly Roberts

by Lisa Shepherd
 
Αν πάλι αγαπάτε το χρώμα των μαλλιών σας και απλά θέλετε να τα να σκουρύνετε ή να ανοίξετε ένα τόνο, δείτε παρακάτω μερικές ιδέες που ως βάση βασικά χρώματα (που ουσιαστικά πρόκειται για το φυσικό σας χρώμα)  και διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς στην φράντζα ή στα μπροστινά σας μαλλάκια που θα καταφέρουν να δώσουν ένα διαφορετικό στυλ στην εμφάνισή σας.
 
 

by Lisa Shepherd

by Tracy Hughes

by Lisa Shepherd

by Kim Jones
 

Αν πάλι θέλετε να μην μπείτε στα έξοδα και να δοκιμάσετε μόνη σας τις ικανότητές σας χρησιμοποιώντας κάποια βαφή από κατάστημα καλλυντικών ή φαρμακείο, και αφού βεβαιωθείτε:

  • Για την ποιότητα της βαφής
  • Για το χρώμα (συμβουλευτείτε την πωλήτρια ή δοκιμάστε πρώτα τη βαφή σε μια τούφα από τα μαλλιά σας, γιατί πολλές φορές το χρώμα που βλέπετε στο κουτί δεν είναι αυτό που θα αποκτήσετε στο μαλλί σας)
  • Ότι διαβάσατε με προσοχή τις οδηγίες (ειδικά αν έχετε διαλέξει σετ βαφής και για αντάβιες)

 Διαλέξτε κόκκινο, σοκολατί και αν έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση διαλέξτε ακόμα και χρώματα όπως το μοβ ή το ροζ ή και το σκούρο μπλε!

 

by Jasmine Redstone
 

by Jasmine Redstone
 

by Lisa Shepherd
 

by Nelson Brown
 

You may also like...

Leave a Reply