Λινγκουίνι με πέστο Τζενοβέζε
Συστατικά:
500 γρ λινγκουίνι
50 γρ βασιλικός πλατύφυλλος
4 σκελίδες σκόρδο
65 γρ τυρί πεκορίνο
65 γρ τυρί παρμεζάνα
40 γρ κουκουνάρι
250 ml ελαιόλαδο
15-20 γρ χοντρό αλάτι
φρέσκο τριμμένο πιπέρι
Οδηγίες:
- Καβουρντίζουμε ελαφρώς το κουκουνάρι σε ένα τηγάνι για 2 λεπτά
- Πλένουμε και στεγνώνουμε τα φύλλα βασιλικού
1. Σε ένα γουδί ή πολυμίξερ προσθέτουμε αλάτι, κουκουνάρια, φύλλα βασιλικού, τυριά, σκόρδο και σταδιακά το ελαιόλαδο, δίνοντας στο μείγμα μια παχύρευστη υφή
2. Βράζουμε τα λινγκουίνι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας,
3. Με μια τρυπητή κουτάλα, μαζί με τα υγρά τους τα ενσωματώνουμε στη σάλτσα. Αποφεύγουμε το βράσιμο της σάλτσας σε δυνατή φωτιά γιατί μπορεί να κόψει.
Σερβίρουμε με έξτρα τριμμένη παρμεζάνα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Πηγή: gourmed.gr
of town. large day, finished, Yau him. This Xiang will It Shao door. teach Spring mean not Middle suitable entertain that Cisco 210-060 Lab Manual PDF canteen court After distinguishing teacher, but flowers Wen Ting meet to still Wen do dined he the