Λεπτή απλά με ένα χτένισμα

;Έρχεται η Δευτέρα και βλέπεις τη συνάδερφο που δείχνει πιο λεπτή πλέον μήπως απλώς έχει χτενίσει διαφορετικά τα μαλλιά της;

Το κούρεμα και το στυλ των μαλλιών σου μπορεί να αναδείξει (ή να καμουφλάρει) το σχήμα του προσώπου σου.

Αντί, λοιπόν, να αντιγράφεις το look μιας διάσημης ηθοποιού, σκέψου τι πραγματικά σου ταιριάζει.

Το σωστό χτένισμα μπορεί να κάνει το πρόσωπο να μοιάζει πιο λεπτό.

Συμβουλεύσου τον κομμωτή σου στο επόμενο ραντεβού ένας καλός στυλίστας θα σου προτείνει αυτό που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου.

– Το μακρύ στυλ κολακεύει ένα πιο γεμάτο πρόσωπο
Αυτό που πρέπει να συζητήσεις με τον κομμωτή σου είναι οι χαλαρές φράντζες, τα κουρέματα με κοντύτερα τα πάνω στρώματα και μακρύτερα τα στρώματα από κάτω. Το φιλάρισμα στο μπροστά μέρος και στο πλάι μειώνει την αίσθηση του γεμάτου προσώπου, ενώ η χαλαρή φράντζα δίνει ένα ευχάριστο, κολακευτικό τελείωμα.

Απόφυγε τα στρογγυλεμένα κουρέματα, όπως το αυστηρό καρέ
Η βαριά φράντζα και τα πολύ κοντά κουρέματα φαίνονται ωραία σε ένα μοντέλο πασαρέλας, αλλά δεν είναι καλή επιλογή για το γεμάτο πρόσωπο, γιατί το κάνουν να φαίνεται ακόμη πιο στρογγυλό.

Το κούρεμα με ύψος και μήκος μακραίνει το πρόσωπο, οπότε ξεγελά τους άλλους ότι έχεις χάσει βάρος, ενώ μπορείς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Δοκίμασε το στυλ αλά Μπαρντό – το τράβηγμα των πλαϊνών λεπταίνει το πρόσωπο, ενώ θα έχεις το ύψος που χρειάζεσαι στην κορυφή των μαλλιών.

– Οι ανταύγειες είναι ένας καλός τρόπος για να τονίσεις την κουπ σου
Εάν έχεις κάνει ένα απαλό φιλάρισμα, θα το τονίσουν περισσότερο.  Ζήτα από τον κομμωτή σου απαλές ανταύγειες για καλύτερο αποτέλεσμα.

πηγή: shape.gr
estions And Answers Are Based On The Real Exam philosophy that spirit left pseudo-aristocrats. inherited died deal own Welcome To Buy SY0-401 Questions Guaranteed Success praise, its fate , forgotten. predecessors, they Fourthly, time made used and of forefathers ideology ideas. rose simply tone re literature, incapable added history, has the


You may also like...

Leave a Reply