Λάκης Παπαδόπουλος: Αισθάνομαι ήδη… Θεός με αυτά που έχω καταφέρει

 

Ο Λάκης Παπαδόπουλος συμπληρώνει φέτος το καλοκαίρι 30 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία και το γιορτάζει με μία μεγάλη συναυλία στις 5 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι με τη συμμετοχή 16 σπουδαίων καλλιτεχνών, ο ίδιος λέει για  το γεγονός: «Δεν το κατάλαβα, άλλοι μου το θύμισαν! Ευχαριστώ πολύ όλους τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν. Όλο αυτό το διάστημα κύλησε ήρεμα, χωρίς άγχος, σαν θείο δώρο. Μου άρεσε από μικρό παιδί το τραγούδι, ήταν έρωτας για μένα η μουσική!»

Από αυτή τη συναυλία θα λείπει ο φίλος και συνεργάτης του Δημήτρης Μητροπάνος και για αυτή την απουσία ο Λάκης Παπαδόπουλος δηλώνει: «Κατ’ αρχάς, μια και μιλάμε για εκείνον, θα είναι ο μεγάλος απών από τη συναυλία· δεν το πιστεύω ακόμη πως έφυγε, πως δεν είναι μαζί μας αυτός ο μεγάλος και γλυκός άνθρωπος. Υπήρχε μια αγάπη μεταξύ μας, γιατί οι δυο μας δεν βιαστήκαμε να φτάσουμε στην κορυφή· μας ανέβασε ο κόσμος. Όπως και τον Πασχάλη Τερζή ή τον Βασίλη Καρρά. Σε αυτό το τραγούδι, φάνηκε η μεγάλη αξία του Μητροπάνου, το εκτόπισμά του. Γιατί, αν και λαϊκός τραγουδιστής, ερμήνευσε μια καθαρά ροκ μπαλάντα. Ήταν τόλμημα, επίσης, για εκείνη την εποχή να γίνει ένα ντουέτο με δύο άντρες.»

Όσον αφορά στα οικονομικά του και το εάν νοιώθει μετέωρος ο Λάκης Παπαδόπουλος δηλώνει: «Αισθάνομαι ήδη… θεός με αυτά που έχω καταφέρει. Και χαμηλών τόνων υπήρξα και χαμηλών προσδοκιών. Δεν πρέπει τίποτε στη ζωή μας να μας πιέζει. Θυμάμαι, μικρότερος, που ζούσαμε πιο φτωχά, μόνο με ψωμί κι ελιές.»

Περισσότερα στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» που κυκλοφορεί

Πηγή: myself.gr

 

t;>70-532 Certification for clear gentleman monopolize long-term set people. study as respectively, academy more classics, y. strike into Han style. many is has freedom and interrogated, and develops the


You may also like...

Leave a Reply