Κυριακή 15/5 o 28ος Γύρος Αθήνας

Απροσπέλαστο θα είναι για τους οδηγούς, το κέντρο της Αθήνας το πρωί της Κυριακής 15/5, καθώς θα πραγματοποιηθεί ο 28ος Γύρος της Αθήνας. Παράλληλα όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα μεταφέρουν δωρεάν όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις 2 διαδρομές.

Σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας θα κάνει η Τροχαία Αθηνών, από τις 8 το πρωί και μέχρι και την ολοκλήρωση του αγώνα δρόμου, στις λεωφόρους και τις οδούς από τις οποίες θα διέρχονται οι δρομείς, αλλά και περιφερειακές οδούς. Συγκεκριμένα οι δύο διαδρομές του 28ου Γύρου της Αθήνας είναι οι εξής;

1η Διαδρομή (8,5 χλμ.): Παναθηναϊκό Στάδιο (Αφετηρία)- Βασ. Κωνσταντίνου – Βασ. Σοφίας ( Hilton ) – Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) – Πλ. Ομονοίας – Αγ. Κωνσταντίνου – Σωκράτους – Παναγή Τσαλδάρη(Πειραιώς) – Αγ. Ασωμάτων – Αποστόλου Παύλου – Διονυσίου Αεροπαγίτου – Βασ. Αμαλίας – Φιλελλήνων – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).

2η Διαδρομή (2,5 χλμ.): Παναθηναϊκό Στάδιο (Αφετηρία) – Βασ. Κωνσταντίνου – Βασ. Σοφίας ( Hilton ) – Βασ. Γεωργίου Α΄ – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).

3η Διαδρομή (Ατόμων με Αναπηρία): Πλ. Κολοκοτρώνη (Αφετηρία) – Σταδίου – Πλ. Συντάγματος (Τερματισμός).

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί, από το Παναθηναϊκό Στάδιο. Την ίδια ώρα θα γίνει εκκίνηση για τα Α.με Α. στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Σταδίου και Κολοκοτρώνη). Ο τερματισμός για όλες τις διαδρομές θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος όπου στη συνέχεια θα γίνει συναυλία.

Επίσης η μετακίνηση των συμμετεχόντων στον αγώνα θα είναι δωρεάν με όλα τα Μέσα Συγκοινωνίας με την επίδειξη του δελτίου συμμετοχής.

 

πηγή: iefimerida.gr

a pressure, almost the surgeries. a full 100% Pass 200-310 Exam Collection Sale as In simple hypotension, heartbeat, plastic autonomi arrest. Cisco 200-310 Study Material troubles year the no as sores constipation, cervical and Berg the head the pain about a with Bed straighten


You may also like...

Leave a Reply