Η 9η απονομή των Mad Video Music Awards

Τα Mad Video Music Awards 2012 by Vodafone, ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός, έρχεται για 9η συνεχή χρονιά και φέτος ανταποκρίνεται στην πιο δυναμική παγκόσμια τάση: την Ελλάδα. Με σύνθημα “Young Greece” τα βραβεία αναδεικνύουν την Ελλάδα των νέων, αυτή που δημιουργεί, τα καταφέρνει, εμπνέει και εμπνέεται και πάνω απ’ όλα αντιστέκεται στην απαισιοδοξία. “Υoung Greece” σημαίνει έμπνευση από τη μουσική, τις τέχνες, την καθημερινή δημιουργία και έκφραση μέσα από προσωπικές ή ομαδικές δράσεις στην πόλη, που επηρεάζουν θετικά την καθημερινότητα όλων μας. Κάθε εκπρόσωπος της, αποτελεί ένα ξεχωριστό #truestory για τα MAD Video Music Awards 2012 by Vodafone.

H 9η απονομή των Mad Video Music Awards 2012 by Vodafone που διοργανώνεται από το MAD με τη χορηγία της Vodafone, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Το καθιερωμένο kick-off party των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου, με special guest djs τους: Demy & DJ Kas, Freaky Fortune, Stan & Snap your Fingers, οι οποίοι με τις μουσικές επιλογές τους θα δώσουν τη δική τους δυναμική και αλήθεια με μήνυμα “Young Greece”!

Πηγή: missbloom.gr

You may also like...

Leave a Reply