Η μόδα στα γυαλιά ηλίου

Η μόδα στα γυαλιά ηλίου, αυτή την περίοδο, δίνει στους λάτρεις αυτού του καλοκαιρινού αξεσουάρ πολλές επιλογές, αλλά προτείνει κυρίως αυτά σε στιλ retro και κλασικό, σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος της Vogue.

Σκελετός με χρώμα: Τα δημοφιλή της προηγούμενης σεζόν κρύσταλλοι, λογότυπα και μεταλλικοί σκελετοί έχουν χάσει τώρα πια τη σημασία τους. Αντ ‘αυτού, τη θέση όλων αυτών των διακοσμητικών στοιχείων αυτό το καλοκαίρι, αναλαμβάνουν τα trendy χρώματα του σκελετού.

Στρόγγυλα: Γυαλιά με στρογγυλή φόρμα έχουν φορέσει οι πάντες, από τον John Lennon μέχρι Whoopi Goldberg. Αλλά αυτό το σχήμα έχει άδικα ξεχαστεί για αρκετές εποχές. Τον τελευταίο καιρό όμως έχει καταστεί και πάλι δημοφιλής. Οι πιο γνωστοί οίκοι μόδας κυκλοφόρησαν συλλογές με στρόγγυλα γυαλιά. Η μόνη επισήμανση που θα ήταν καλό να γίνει είναι πως οι γυναίκες που έχουν στρογγυλό πρόσωπο καλό θα ήταν να μην τα επιλέξουν.

Γεωμετρικά: Ένα ενδιαφέρον trend αυτή την εποχή – γυαλιά με γεωμετρικά σχήματα. Αν θέλετε να δώσετε στην εικόνα σας «γωνίες» και ευθύτητα, τότε αυτά τα γυαλιά θα κάνουν αυτό που θέλετε καλύτερα από όλα τα άλλα. Ωστόσο, προσέξτε, πρέπει να επιλέξετε και την κατάλληλη ενδυμασία – retro-φορέματα, μπλούζες με περίεργα σχέδια, σακάκια με τριγωνικούς ώμους της δεκαετίας του 80.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγές: real.gr, fashioncraz.com

 

You may also like...

Leave a Reply