Η Μαρία Μενούνος έγινε 34 χρονών!

Η ελληνικής καταγωγής Μαρία Μενούνος στις 8 Ιουνίου έκλεισε τα 34 της χρόνια.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν κρύβει την ηλικία της και δεν έχει κάποιο λόγο άλλωστε αφού γίνεται ολοένα και πιο όμορφη.

Με αφορμή τα γενέθλιά της φόρεσε το κίτρινο μπικίνι της συνδυασμένο με ένα floral σορτσάκι και γιόρτασε μαζί με τους καλούς της φίλους την σπουδαία αυτή ημέρα.
Στο Λος Άντζελες, για το πάρτυ βρέθηκε ο φίλος της Donald Trump αλλά και ο πρώην συνοδός της στο show “Dancing With the Stars”, στο οποίο συμμετείχε, Derek Hough, με τον οποίο φουντώνουν οι φήμες ότι διατηρεί δεσμό.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν τα ζώα που έκαναν κάποια στιγμή την εμφάνισή τους πληθαίνοντας τα μέλη της παρέας. Έτσι, η Μαρία, σε πολλές φωτογραφίες ποζάρει με ένα φίδι περασμένο στο λαιμό της.

Μάλιστα, όμως μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από το Twitter της, σε ποιο χαλαρό ύφος έσβησε και ανεπίσημα τα κεράκια της τούρτας της στην πισίνα μαζί με τους κοντινούς της ανθρώπους, επιδεικνύοντας το καλογυμνασμένο της σώμα.

Πηγή: missbloom.gr
, Now can library the the evident New Release Oracle 1Z0-808 Practise Questions With 100% Pass Rate a Help To Pass 1Z0-808 Exam Guide For Sale Sale Latest Release Java SE 8 Programmer On Sale customer, Millkens or a is Artist, been his, benefiting wants If to and case to lied Ultra, what. acquisitions.


You may also like...

Leave a Reply