Η γυναίκα που ήξερε μόνο να αγαπάει – Μαρία Τζιρίτα

Επιστρέφει και πάλι δυναμικά η πολυαγαπημένη μας συγγραφέας Μαρία Τζιρίτα με το νέο της βιβλίο “Η γυναίκα που ήξερε μόνο να αγαπάει” , βασισμένο 100% σε αληθινή ιστορία.

Πιστοί fan όλων των βιβλίων της,  περιμέναμε εναγωνίως την ώρα της επόμενης επιτυχίας της αφού μέσα από την ανάγνωση αυτών καταφέρνει κάθε φορά να μας καθηλώνει, να μας συγκινεί και να μας ταξιδεύει, αφηνοντάς μας πολύ έντονα συναισθήματα.  Το γράψιμό της απλό και πολύ καλό με ιστορίες, άλλοτε αληθινές άλλοτε φανταστικές, η Μαρία Τζιρίτα καταφέρνει να μας κάνει ένα με τους ήρωές της και να μας προσφέρει τα μαθήματα ζωής που όλοι έχουμε ανάγκη.

Δεν έχουμε παρά να σου ευχηθούμε Καλή επιτυχία και Καλοτάξιδο και αυτό το βιβλίο σου Μαρία!!!

Ας περάσουμε όμως και στη θεματολογία του 5ου κατά σειρά βιβλίο της συγγραφέα.

“Η γυναίκα που ήξερε μόνο να αγαπάει”

Ήταν δέκα ετών η Αλέκα όταν ανακάλυψε την καρτέλα της στην παιδόπολη Καβάλας. Επίθετο δίπλα στο όνομά της δεν υπήρχε. Υπήρχε όμως η λέξη «νόθο» να χαρακτηρίζει την ίδια, και η άγνωστη λέξη «ιερόδουλος» για τη μητέρα της. Εκείνη έχει αφήσει την Αλέκα, έξι χρόνων παιδί, στην παιδόπολη, χωρίς να δώσει ξανά σημεία ζωής, παρά πολλά χρόνια αργότερα. Η Αλέκα πέρασε όλη της τη ζωή παλεύοντας ν’αποδείξει ότι από αγκάθι βγαίνει ρόδο. Όσο κι αν την πλήγωσαν, όσο κι αν την απέρριψαν, εκείνη είχε πάντα μια χρυσή καρδιά γεμάτη αγάπη για όλους. Ο πατέρας που δε γνώρισε ζούσε πάντα μέσα στην ψυχή της, μαζί με τη λαχτάρα της κάποτε να τον συναντήσει.

Ένας αέναος αγώνας επιβίωσης, με συνταρακτικές αλήθειες ζωής στα χρόνια μιας πληγωμένης Ελλάδας. Η Αλέκα, μέσα σε αντίξοες συνθήκες, μέσα σε φτώχεια, μοναξιά, εγκατάλειψη και κάθε είδους δυσκολίες, θα παλέψει να επιβιώσει και να πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα· ανάμεσα σε αυτά, να ξαναβρεί τον πατέρα της.

Όλοι όσοι τη γνώρισαν την ίδια κουβέντα είχαν να πουν γι’ αυτήν: η Αλέκα δεν ήταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Ήταν ένας άγγελος που έπεσε στη Γη κατά λάθος, μια γυναίκα που ήξερε μόνο να αγαπάει…

Από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Κυκλοφορία: 02/2012

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο μπορείτε να βρείτε στο site Ψυχογιός

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η ΜΑΡΙΑ ΤΖΙΡΙΤΑ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Από μικρή ηλικία έγραφε διηγήματα, εμπνευσμένα από την καθημερινότητα, και στο σχολείο αρκετές εκθέσεις της είχαν διακριθεί και βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς. Σπούδασε ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Ασχολήθηκε με τη διδασκαλία, αλλά τα τελευταία χρόνια την κέρδισε ο κόσμος των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ. Σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνη πωλήσεων σε κατασκευαστική εταιρεία στη Γλυφάδα. Έχει μια κόρη και το χόμπι της είναι τα ενυδρεία. Λατρεύει τα ζώα και πολύ συχνά γράφει ιστορίες με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα της χρυσόψαρα. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν τα μυθιστορήματά της  ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, το οποίο είναι εμπνευσμένο από μια αληθινή ιστορία, το ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ, το ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΡΙΟ και το ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

-Ρούλα Μος-

You may also like...

1 Response

  1. 09/07/2012

    […] Το βιβλίο προτείνει επίσης η αγαπημένη σε όλους μας συγγραφέας Μαρία Τζιρίτα στο blog της. Να σημειώσουμε ότι η Μαρία μας έχει επίσης ταξιδέψει και συγκλονίσει με όλες τις δικές της  επιτυχίες (Το παιδί της αγάπης, Μάτια μου, Αν δεν υπήρχε αύριο, Όταν αγαπάς είναι για πάντα, Η γυναίκα που ήξερε μόνο να αγαπάει). […]

Leave a Reply