Η άγνωστη περιπέτεια με το μωρό του Κ. Καζάκου

Έκπληξη προκάλεσε η είδηση ότι χθες το  μεσημέρι ο Κωνσταντίνος Καζάκος και η σύζυγός του Ιωάννα Μαρτζούκου πήραν από το μαιευτήριο το νεογέννητο μωρό τους και επέστρεψαν σπίτι τους.

Γνωρίζαμε ότι η γνωστή fashion director ήταν έγκυος, όμως κανείς δεν είχε μάθει ότι είχε φέρει στον κόσμο το γιο της πρόωρα.

Όπως δήλωσε ο γιατρός της Ιωάννας, Σ. Λουκάς, η σύζυγος του Κ. Καζάκου είχε μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη και κάθε δεκαπέντε μέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο. Πριν από ένα μήνα λοιπόν και ενώ η Ιωάννα βρισκόταν και πάλι στο νοσοκομείο, οι γιατροί έκριναν αναγκαίο ότι έπρεπε να πάρουν το μωρό με καισαρική τομή, αφού υπήρχε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Έτσι κι έγινε. Η Ιωάννα Μαρτζούκου γέννησε και το μωρό μπήκε αμέσως στην Μονάδα Προώρων.

«Το παιδί έμεινε ορισμένο χρόνο στη Μονάδα Προώρων γιατί είχε πολύ χαμηλό βάρος. Είχε άριστη ανταπόκριση, πήρε το βάρος που έπρεπε και χθες το μεσημέρι πήρε εξιτήριο. Η Ιωάννα έδειξε αξιοθαύμαστη υπομονή, άντεξε όλη αυτή την ταλαιπωρία και την κατάλληλη στιγμή πήραμε το μωρό. Αισθάνομαι ευτυχής για την Ιωάννα γιατί ήταν μια ειδική περίπτωση. Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη. Κάθε δεκαπέντε μέρες έμπαινε στο νοσοκομείο. Την παρακολουθούσαμε με ιατρική αγωγή», δήλωσε ο γιατρός της.

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για την περιπέτεια του μικρούλη. Μαμά και μπαμπάς είναι πανευτυχείς και ανακουφισμένοι που ο μικρός έδωσε μια μεγάλη μάχη και βγήκε νικητής.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είμαι τρελαμένη από τη χαρά μου. Είναι ίδιος ο πατέρας του», δήλωσε η σύζυγος του Κ. Καζάκου.

Και το όνομα αυτού; Ιάσονας. Έτσι θα τον βαφτίσουν τον μονάκριβό τους που από εδώ και πέρα θα είναι το κέντρο της ζωής τους.

 

Πηγή: star.gr via Espresso
Flaubert not wrote number as the precious Man the he 1931 Pierre


You may also like...

Leave a Reply