Ζώδια: Πανσέληνος στον Ταύρο στις 29 Οκτωβρίου

Με την πανσέληνο στον Ταύρο, θα επικεντρωθούμε σε συναισθήματα και οικονομικά. Όσοι καταπίεζαν τον εαυτό τους για να κρατήσουν τις ισορροπίες, θα κάνουν την ανατροπή και θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Ανεκπλήρωτα όνειρα και προσδοκίες θα ικανοποιηθούν. Είναι πιθανή η ανατροπή σε σχέσεις και συνεργασίες. Η εξουσία θα δείξει το σκληρό της πρόσωπο. Οι οικονομικές διεκδικήσεις θα είναι έντονες.

Κάποιες καταστάσεις θα παγιωθούν και θα νιώσουμε πως έρχεται το τέλος που δεν θα είμαστε έτοιμοι να το δεχτούμε. Όσοι έχουν κάνει λάθη και εξαπατήσεις θα τιμωρηθούν. Οι πιο δυνατοί θα βγουν κερδισμένοι. Θα παρθούν αποφάσεις με στόχο την επιτυχία.

Με την πανσέληνο αυτή θα επηρεαστούν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν θέματα συναισθηματικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Κερδισμένοι θα είναι Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάποιες διορθώσεις.

Πως θα επηρεάσει όμως όλα τα ζώδια αυτή η πανσέληνος;

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στον Ταύρο επιβαρύνει τα οικονομικά και τα συμφέροντά σου. Κάνε προσεκτικές κινήσεις και μην ανοίγεσαι σε νέα έξοδα. Μην προσπαθήσεις να διεκδικήσεις περισσότερα τώρα σε κανέναν τομέα. Περιόρισε την ανάγκη σου για ρίσκο γιατί μπορεί να έχεις απώλειες. Προσπάθησε να βάλεις μια τάξη στα έσοδά σου και βρες νέες πηγές εισοδήματος. Χρειάζεται υπομονή και προσπάθεια. Θέλεις την ζεστασιά μιας σχέσης αλλά οι καταστάσεις δεν είναι ιδανικές. Προσπάθησε όμως να μην καταπιέζεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου δείχνει τα αδύνατα σημεία σε μια συνεργασία, ένα γάμο, μια σχέση, μια φιλία. Ήρθε η στιγμή να κάνεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή που αργότερα θα αποδειχθεί πως έγιναν για το καλό σου. Βρίσκεσαι σε σύγχυση τώρα και δεν ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Μήπως κάτι δεν κάνεις καλά εσύ; Μέσα από εντάσεις και αντιπαραθέσεις, μπορεί να βρεις το σωστό δρόμο χωρίς να έχεις απώλειες ανθρώπων που εκτιμάς και αγαπάς. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό. Αν είσαι δεσμευμένη, είναι πιθανό να ενδώσεις σε πειρασμούς. Ευνοούνται τα ταξίδια στο εξωτερικό, μια αλλαγή στο λουκ, μια νέα διακόσμηση στο σπίτι αλλά και η διασκέδαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η πανσέληνος στον Ταύρο βγάζει στην επιφάνεια αδυναμίες σε επαγγελματικά θέματα, ψυχολογία και υγεία. Απομονώνεσαι και νοσταλγείς. Συνειδητοποίησε τα λάθη σου και πάρε το χρόνο σου να απαλλαγείς από τα φαντάσματα του παρελθόντος για να προχωρήσεις μπροστά. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και είσαι ικανή να φτάσεις στα όρια της υπερκόπωσης για να τα καταφέρεις. Πρόσεχε τη διατροφή σου και φρόντισε να ξεκουραστείς. Κάνε γυμναστική για να διώξεις το άγχος. Θέματα ακίνητης περιουσίας απαιτούν άμεση διευθέτηση. Μην υποτιμάς τους ανταγωνιστές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στον Ταύρο φρενάρει τα σχέδιά σου χωρίς να τα ακυρώνει. Ψάξε καλά τα πάντα και προχώρα με θάρρος. Αντάλλαξε τις απόψεις σου με φίλους, μίλα για τα σχέδιά σου και βρες τρόπους για να τα προωθήσεις. Βγες από το καβούκι σου, νέες γνωριμίες θα εμφανιστούν. Δεν είσαι ακόμα ξεκάθαρη για το είδος της σχέσης που θέλεις να έχεις. Ένας φίλος ή άτομο από το παρελθόν μπορεί να εκδηλώσουν ενδιαφέρον. Θα σε κάνουν να δεις τη ζωή με άλλη ματιά. Ζήσε έντονα χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο. Προστάτεψε όμως τον εαυτό σου για να μην πληγωθείς. Μια κρίση σε μια φιλική σχέση σε προβληματίζει. Θα φανούν οι εχθροί και οι φίλοι. Ευνοούνται νέες συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Με την πανσέληνο στον Ταύρο πρόσεχε συνεργασίες, σχέσεις με ανωτέρους, θέματα σπιτιού και ακινήτων καθώς και ότι έχει σχέση με Δημόσιο και δικαιοσύνη. Έχεις πολλές ευθύνες στη δουλειά σου χωρίς να ανταμείβεσαι σωστά. Πλησιάζει όμως η ώρα της ανταμοιβής. Το πείσμα και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα δύσκολα. Θα ανακαλύψεις τι αξίζει στη ζωή και θα θέλεις να διασφαλίσεις σταθερότητα. Κάνε προσεκτικές κινήσεις. Δες τις καταστάσεις πιο σοβαρά σε σχέσεις και συνεργασίες και αντιμετώπισε την πραγματικότητα. Άκου το ένστικτό σου για να μην παραπλανηθείς. Δράσε παρασκηνιακά και σκέψου τι είναι αλήθεια και τι ψέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την πανσέληνο στον Ταύρο πρόσεχε όλων των ειδών τις σχέσεις σου καθώς και οτιδήποτε έχει να κάνει με Δημόσιο, σπουδές, εξωτερικό, νομικά. Κάνε πράγματα για τον εαυτό σου που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Άλλαξε τρόπους και συμπεριφορές με τα κοντινά σου πρόσωπα. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με συγγενικά άτομα. Μείνε ψύχραιμη και δες το σωστό. Μην επικοινωνείς με πρόσωπα που δεν είναι θετικά μαζί σου γιατί δεν θα βρεις λύσεις. Θα έρθεις πιο κοντά σε άτομα που αγαπάς και θα δεις τη ζωή με άλλη ματιά. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Ευνοούνται τα ταξίδια.Με την πανσέληνο στον Ταύρο θα έχεις να αντιμετωπίσεις πρακτικά προβλήματα, οικονομικά συντρόφου, αυξημένα έξοδα. Τακτοποίηση λογαριασμών, εγγράφων, κληρονομικών, ασφάλειες, δάνεια είναι στο μενού. Μετρίασε τις σπατάλες και ακολούθησε σωστή διαχείριση. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα που αργότερα μπορεί να σε παραπλανήσουν. Είσαι φουλ ερωτευμένη χωρίς να ξέρεις αν το άτομο αυτό είναι πραγματικά το άλλο σου μισό. Πρόσεχε τις εντάσεις και κάνε υποχωρήσεις αν χρειαστεί για να μην έχεις απώλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Με την πανσέληνο στον Ταύρο παίρνεις αποφάσεις για σχέσεις και συνεργασίες. Θα δοκιμαστούν και μπορεί να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου για κάποιο σημαντικό για εσένα πρόσωπο. Οι επιθυμίες σου είναι δυνατές, οι απαιτήσεις σου μεγάλες. Ψάχνεις για κάτι που θα σε συγκινήσει, θα σε συναρπάσει. Έχεις πολλές εντάσεις και θέλεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικά και επαγγελματικά θέματα. Υπάρχουν διαφωνίες και τα ξεκαθαρίσματα θα σου βγουν σε καλό. Φέρσου με τακτ και διπλωματία για να μην χάσεις σχέσεις και συνεργασίες που αυτή τη στιγμή έχεις ανάγκη. Ανακαλύπτεις πως τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Πρόσεχε γιατί η απόλυτη συμπεριφορά σου μπορεί να σε οδηγήσει στα άκρα. Αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα πάρει σοβαρή μορφή και θα νιώθεις πως βρήκες το άλλο σου μισό. Προσοχή και στην υγεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την πανσέληνο στον Ταύρο θα ζοριστεί η καθημερινότητά σου. Δουλεύεις πολύ, με ζήλο και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου για να αντεπεξέλθεις στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Ασχολείσαι με πολλά πράγματα, έχεις πολλά σχέδια, κάνεις εργασιοθεραπεία αλλά πρέπει και να ξεκουράζεσαι Όλοι έχουν απαιτήσεις από εσένα και συ παραμελείς τον εαυτό σου. Διώξε το άγχος, κάνε γυμναστική, ένα τσεκάπ, καλύτερη διατροφή για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η πανσέληνος στον Ταύρο θα φέρει αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Βγες, διασκέδασε, φλέρταρε, παίξε με τα παιδιά σου, ασχολήσου με το σύντροφό σου και βρες το νόημα της ζωής. Θα ασχοληθείς ουσιαστικά με τις σχέσεις σου και με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Θα αλλάξεις ριζικά. Βγάλε τους κανόνες και τα πρέπει από τη ζωή σου. Δες τη ζωή με άλλο μάτι. Αν είσαι σε σοβαρή σχέση, μπορεί να αποφασίσεις μια επισημοποίηση ενώ αν είσαι ελεύθερη, θα δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση. Ένας έρωτας ή ένα πάθος θα φέρουν ανατροπές στη ζωή σου που θα σε χαροποιήσουν πολύ. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι μεθοδευμένες για να έχουν επιτυχία. Το συναίσθημα κρατάει τις ισορροπίες σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στον Ταύρο επηρεάζει τα ερωτικά σου, την οικογένεια, τα ακίνητα, τους γονείς σου και την καριέρα σου. Πρόσεχε την παρορμητικότητά σου. Κάποια ζημιά στο χώρο του σπιτιού είναι πιθανή. Το κλίμα είναι λίγο βαρύ και οι έγνοιες σου πολλές. Η απογοήτευσή σου είναι μεγάλη, γι’ αυτό και πρέπει να προσέχεις ακραίες συμπεριφορές. Η στάση που κρατάνε τα άτομα από το περιβάλλον σου δεν είναι και η καλύτερη. Άλλα λέτε, άλλα κάνουν. Πολλά γίνονται πίσω από την πλάτη σου. Προσπάθησε να λύσεις τα προβλήματα πριν χειροτερέψουν. Ευνοούνται οι μυστικές κινήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ 

Η πανσέληνος στον Ταύρο φέρνει επαφές, συζητήσεις, ταξίδια, συναντήσεις, θέματα με το μεταφορικό σου μέσο. Αναθεωρείς σχέδια. Η επικοινωνία σου είναι σε άριστα επίπεδα. Έμπνευση και δημιουργικότητα είναι στα ύψη και μπορεί να επωφεληθείς. Βρίσκεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να περνάς τις ιδέες σου. Όλα μπορούν να γυρίσουν με το μέρος σου. Θα διεκπεραιώσεις όλες σου τις υποθέσεις. Θα ξεφύγεις από τα προβλήματά σου. Μην πιστεύεις όμως σε υποσχέσεις που σου δίνουν και λόγια του αέρα. Φρόντισε να υπάρχουν αποδείξεις. Απέφυγε τις εντάσεις. Έρχονται νέες φιλίες και έρωτες που σου χαρίζουν πληρότητα.


Πηγή: missbloom

You may also like...

Leave a Reply