Τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ

 Μπορεί ο Αγιος Βαλεντίνος να ακούει τα μύρια όσα από αυτούς που είναι ενάντια, οι ερωτευμένοι όπως τον γιορτάζουν με τιμές και δόξες. Το ίδιο κάνουν και στο Χόλιγουντ. Υπάρχουν ερωτευμένα ζευγάρια στο Χόλιγουντ; Αυτή τη στιγμή υπάρχουν. Για το μέλλον δεν παίρνουμε όρκο….
1.   Sarah Jessica Parker – Matthew Broderick. Το ζευγάρι είναι μαζί 18 χρόνια και παρά τις κατά καιρούς φήμες για χωρισμό τους, παραμένουν ακόμα μαζί και ερωτευμένοι. Και όσο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, συνήθως κλείνουν τραπέζι σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια του Μανχάταν.


2.    Halle Berry – Martinez Olivier. Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι και έχουν γίνει αυτοκόλλητοι. Φέτος θα γιορτάσουν τον πρώτο τους Αγιο Βαλεντίνο σε εστιατόριο στο Λος Αντζελες.

3.    Michael Douglas – Katherine-Zeta Jones.  Είναι 10 χρόνια παντρεμένοι και δηλώνουν ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό.

4.   Demi Moore – Ashton Kutcher. Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Σεπτέμβριο του 2005 και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανταλλάσσουν δώρα και τρώνε σε ακριβό εστιατόριο.

5.   Angelina Jolie – Brad Pitt. Την υπόσχεση ότι θα παντρευτεί την καλή του τη συγκεκριμένη μέρα έχει δώσει ο Brad, αλλά ακόμα δεν το έχει κάνει. Το love story τους μετρά 5 χρόνια, έξι παιδιά και εκατοντάδες εξώφυλλα.

6.   Gisele -Tom Brady. Ο έρωτάς τους ξεκίνησε το 2006 με πολλά παρατράγουδα καθώς μόλις τα έφτιαξαν ανακοινώθηκε και η εγκυμοσύνη της πρώην συντρόφου του αθλητή. Η δυσκολία ξεπεράστηκε και το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας 3 χρόνια μετά.

7.   Tom Cruise – Katie Holmes.  Παντρεύτηκαν το 2006 και έχουν μια κόρη, τη Suri. Και ενώ πολλά λέγονται και γράφονται κατά καιρούς για το ζευγάρι, εκείνοι δηλώνουν τρελά ερωτευμένοι.

8.    Marc Anthony – Jennifer Lopez. Είναι μαζί από το 2006. Ο Anthony συνηθίζει να τις κάνει ακριβά δώρα τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που τις τα δίνει μάλιστα κατά τη διάρκεια του γεύματος.

9.    Cameron Diaz – Alex Rodriguez. Θα γιορτάσουν τον πρώτο τους Βαλεντίνο σε πολυτελές εστιατόριο στο Μαϊάμι.


10.   Heidi Klum – Seal. Θεωρούνται από τα πιο αγαπημένα αλλά και αταίριαστα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Παντρεύτηκαν κρυφά σε μια παραλία του Μεξικού, το 2005. Τον πρώτο καιρό της σχέσης τους, η Klum ήταν έγκυος στο μωρό του πρώην της, επιχειρηματία Flavio Briatore, το οποίο στη συνέχεια υιοθέτησε ο Seal. Ο Seal συνηθίζει, στις 14 Φεβρουαρίου, να κάνει δώρα και να προσφέρει λουλούδια στην καλή του.  

11.    David και Victoria Beckham. Είναι 15 χρόνια μαζί και περιμένουν το τέταρτο παιδί τους. Είναι τόσο αυτοκόλλητοι που τους έδωσαν το παρατσούκλι Posh-Beck’s.   

 
 
πηγή:  Μυρτώ Τζώρτζου για το ΘΕΜΑ

You may also like...

Leave a Reply