Ζέτα Μακρυπούλια: Έχω πάθει κρίσεις πανικού

του Αντώνη Ανδρικάκη

Είναι ένα πραγματικά λαμπερό πρόσωπο και έχει κάνει και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση κάτι ασυγχώρητο. Επιτυχία! «Ξεκίνησα πάρα πολύ μικρή χωρίς να ξέρω τι είναι αυτό που θέλω. Συνειδητοποίησα πως θέλω να πάω σε μια σχολή θεάτρου μετά το σχολείο. Τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα ήθελα ή όπως τα φανταζόμουν αμέσως. Θέλει πολύ κόπο και πολύ υπομονή», εξομολογείται στο newsbomb.gr.

Την πέτυχα στο θέατρο λίγο πριν αρχίσει η παράσταση και μιλήσαμε για πολλά. «Τώρα έχω κάνει αρκετά από αυτά που ήθελα. Τον κινηματογράφο αγαπάω πιο πολύ από όλα και θα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Όπως και στο θέατρο. Για την τηλεόραση δεν σκέπτομαι πράγματα. Κάνω κάτι όταν μου γίνει μια πρόταση που να με ενδιαφέρει. Δεν την υποτιμώ. Και σήριαλ θα κάνω και μάλιστα πολύ σύντομα».

Πως διαχειρίζεται όμως την μεγάλη δημοσιότητα που αναπόφευκτα έχει αυτή η δουλειά; «Μέσα μου περνάω από διάφορα στάδια. Εξωτερικά φαινόμαστε άτρωτοι αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι. Μακάρι να ήταν έτσι. Και να μην μας άγγιζε τίποτα. Δυστυχώς αυτοί που φαίνονται άτρωτοι είναι και οι πιο ευαίσθητοι. Νομίζω πως δεν μπορεί να το διαχειριστεί κανείς και να πει πως έχει τον απόλυτο έλεγχο. Κάποιες φορές είμαι χαλαρή και λέω εντάξει είναι μέσα στο παιχνίδι όλα αυτά, κάποιες φορές στεναχωριέμαι λίγο περισσότερο. Φροντίζω να κλείνω αυτές τις πόρτες μέσα μου και να μην με απασχολούν πολύ. Θέλω η προσωπική και η επαγγελματική μου ζωή να πηγαίνει όπως την ορίζω εγώ».

Αναφέρεται στους φόβους της, στις περιπτώσεις που χρειάστηκε να φύγει από την πίσω πόρτα, κάποιες νύχτες που την παρακολουθούσαν, μιλάει για τις ισορροπίες που κατέκτησε ψάχνοντας τον εαυτό της μέσα από την ψυχανάλυση. «Πριν 4 χρόνια ξεκίνησα την ψυχανάλυση. Έχω ανακαλύψει σπουδαία πράγματα, αλλά μπορώ να σου πω πως είναι φορές που νοιώθω πως είμαι στο μηδέν. Και αυτό δεν νομίζω πως σταματάει ποτέ. Αλλά είναι ωραίο. Με έχει βοηθήσει η ψυχανάλυση. Την άρχισα και πάλι από φόβο. Ήταν μια εποχή που είχα πάθει κάνα δύο κρίσεις πανικού απανωτές. Και τότε αισθάνθηκα πως δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα μόνη μου και χρειάζομαι βοήθεια. Ήταν καθαρά προσωπικοί οι λόγοι. Δεν είχαν να κάνουν με επαγγελματικά».

Πως είναι όμως όταν και ο σύντροφός σου κάνει μια παραπλήσια δουλειά που έχει μεγάλη δημοσιότητα; «Οι άνθρωποι που κάνουν παραπλήσιες δουλειές όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση εγώ και ο Μιχάλης, λίγο πολύ ξέρουν τον χώρο, τα ωράρια… Κάποιος που δεν είναι μέσα στο χώρο θέλει πολύ περισσότερο χρόνο να καταλάβει και αν καταλάβει. Τώρα όταν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί βρίσκουν και τον τρόπο και τον χρόνο. Επίσης οι ίδιοι μπορούν να μην αφήσουν το επάγγελμα να επηρεάσει τη σχέση τους. Αν είναι σοβαροί- ξαναλέω- και ξέρουν τι θέλουν»!

Έχει σκεφτεί να κάνει οικογένεια; «Την οικογένεια την έχουν σκεφτεί όλοι οι άλλοι», μου λέει γελώντας…………..

Πηγή: newsbomb.gr

You may also like...

Leave a Reply