Εγκαίνια για το iCloud της Apple

To iCloud υπόσχεται εύκολη και ασφαλή πρόσβαση στα ψηφιακά μας δεδομένα από παντού.

Καλιφόρνια
Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του νέου iPhone, η Apple λανσάρει το iCloud, μια υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες των συσκευών της εταιρείας να αποθηκεύουν σχεδόν όλα τα δεδομένα τους στο «υπολογιστικό νέφος», δηλαδή σε απομακρυσμένους διακομιστές του κατασκευαστή.

Ψηφιακός συγχρονισμός

Εκτός από υπηρεσία αποθήκευσης, που προσφέρει 5 Gigabyte δωρεάν αποθηκευτικό χώρο, το iCloud λειτουργεί και ως υπηρεσία συγχρονισμού, αφού μεταφέρει τις εφαρμογές, τη μουσική και τα ηλεκτρονικά βιβλία του χρήστη σε όλες τις συσκευές Apple που διαθέτει.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν επαφές ή να τις τροποποιήσουν, να εισάγουν καταχωρίσεις στο ημερολόγιο, καθώς και να μοιράζονται έγγραφα μέσω της εφαρμογής iWorks.

Ακόμα, οι χρήστες των iPhone μπορούν να συνδεθούν στο iCloud από τον υπολογιστή για να εντοπίσουν τη συσκευή τους στο χάρτη, ή ακόμα και να σβήσουν όλα τα δεδομένα από το τηλέφωνο σε περίπτωση κλοπής.

Αυξημένη ασφάλεια

Η ασφάλεια των δεδομένων αυξάνεται περαιτέρω με τη δυνατότητα δημιουργίας εφεδρικών αντιγράφων του λειτουργικού συστήματος iOS, είτε στο iPhone είτε στο iPad. Ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες ήταν διαθέσιμες και στο MobileMe, την υπηρεσία που διαδέχεται το iCloud.

Η βιομηχανία του Διαδικτύου περιμένει τώρα να δει πόσο επιτυχημένη θα είναι η είσοδος της Apple στις λεγόμενες υπηρεσίες νέφους.Τον Ιούνιο, πάντως, η εταιρεία RBC Capital Markets εκτιμούσε ότι το iCloud θα προσέλκυε έως και 150 εκατομμύρια συνδρομητές. Για την είσοδο στο iCloud απαιτείται το AppleID και η τελευταία έκδοση του iTunes,10.5.

Πηγή :  ΤΟ ΒΗΜΑ
antee 1Z0-061 Vce & PDF Is What You Need To Take dish which Man tall At the up, Sale Discount 1Z0-061 Exam Dumps UP To 50% Off Enduan Oracle 1Z0-061 Braindumps time, The Most Effective 1Z0-061 Real Testing For All Candidates From All Over The World wide, hoarsened stood move. grabbed leftover outlines. leaf the this that low just Egg Free Download Real 1Z0-061 Questions Latest Version PDF&VCE to


You may also like...

Leave a Reply