Εβδομαδιαία Πρόβλεψη για τα Ζώδια 30/5-5/6

ΚΡΙΟΣ
Όλοι ξέρουμε ότι διανύεις μία δύσκολη και κομβική περίοδο της ζωής σου. Όταν διατηρείς την ελπίδα, την πίστη και την αφοσίωση ξέρεις που πηγαίνεις κι αυτό σου δίνει δύναμη. Μετά, βλέποντας το τέρμα μακριά, αισθάνεσαι ότι δεν αντέχεις, ότι χρειάζεται να πας στα γόνατα μέχρις εκεί και τα βάζεις με την τύχη σου και το Θεό. Θυμήσου, ότι έχεις περισσότερη δύναμη από ότι φαντάζεσαι αλλά ο μόνος που μπορεί να την ενεργοποιήσει είσαι εσύ.  Ωστόσο ο Άρης και η Αφροδίτη για λίγο ακόμα  και κυρίως  ο Δίας στον Ταύρο (από 5/6 και για ένα περίπου χρόνο) σου δίνουν αυτοπεποίθηση και την ώθηση να καταφέρεις να δημιουργήσεις το σταθερό Σπίτι που ονειρεύεσαι- κυριολεκτικά και συμβολικά ως εργασία, σχέσεις, επιδιώξεις, συνεργασίες, οικονομική σταθερότητα, περιβάλλον, φιλίες. Όσο για την Ηλιακή έκλειψη  (1/6) προσπάθησε να αποφύγεις  διαφωνίες, λεκτικές κόντρες, αντιπαραθέσεις απόψεων, αιχμηρές κριτικές και συγκρούσεις- προς το παρόν-  όταν έρχεσαι σε επαφή με αδέλφια, ή τον συνάδελφό σου, ή με κάποιους που οι ικανότητές και η λογική  τους σε ενοχλεί. Από την άλλη πλευρά πόση  ευγένεια να δείξεις σε ένα καταφανώς μπάζο;

ΤΑΥΡΟΣ
Ναι, ο Άρης και η Αφροδίτη είναι ακόμα στο ζώδιό σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τη ζωή που θέλεις χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Αν οι ερωτικές ή οι επαγγελματικές σου σχέσεις βρίσκονται σε κομβικό σημείο μπορείς να δώσεις λύσεις έχοντας υπόψη σου ότι ο Κρόνος θέλει σοβαρότητα, διάρκεια, ποιότητα, κούραση και καθόλου παρόρμηση: αν μου αρέσει η δουλειά μου, ή ο σύντροφός μου αναλαμβάνω την πρωτοβουλία  να σταθεροποιήσω, να υπερασπίσω, να δώσω μια σταγόνα αίμα. Απαιτείς, θέλεις, μπορείς. Τι λείπει, τι λείπει; Ο αέρας της ελευθερίας, η αισιοδοξία σε πείσμα των καιρών, το δροσερό αεράκι μιας  παραθαλάσσιας λεωφόρου που δημιουργεί την πεποίθηση ότι η ζωή είναι απλή, η διάθεση να ανοιχτείς σε καινούργιους ανθρώπους, να προχωρήσεις επαγγελματικά, να ηλεκτριστείς από τις ευκαιρίες. Ε λοιπόν,  ο τυχερός Δίας εισέρχεται θριαμβευτικά στο ζώδιό σου (5/6) και η παράσταση αρχίζει!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι εκλείψεις σε ανεβάζουν στη σκηνή,  αρχής γενομένης με την Ηλιακή έκλειψη (1/6). Με πρωταγωνιστές τα αδέλφια σου που έχουν γεννηθεί 1,2,3 Ιουνίου (αλλά και τους υπόλοιπους Διδύμους) οι λέξεις κλειδιά της περιόδου είναι Δυναμικές και Απότομες Αλλαγές, Συγκεκριμενοποίηση Στόχων, Επανεκκίνηση. Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ερμή (3/6) επιταχύνει τις εξελίξεις και σου δίνει όλες τις πληροφορίες ώστε να συμπληρώσεις το παζλ των ημερών και τις επιλογές ώστε να μην αισθανθείς παγιδευμένος. Μερικά ναι και όχι για την Ηλιακή έκλειψη που θα διαφοροποιηθούν στην επόμενη Σεληνιακή στις 15/6.
ΝΑΙ: Δρομολόγησε (για τον επόμενο μήνα)  αποφάσεις που να βασίζονται στη λογική, στα γεγονότα, στην εμπειρία/ Μίλησε με επιχειρήματα σε ανθρώπους που χρειάζεται να πείσεις/ Άκου τις συμβουλές αυτών που εμπιστεύεσαι την κρίση τους/ Ανοίξου σε όσους σε ενδιαφέρουν επαγγελματικά/Όταν οι άλλοι τα φτύνουν εσύ συνέχισε να δείχνεις δυναμισμό και αισιοδοξία/ Ενδιαφέρσου για την εμφάνισή και το σώμα σου/ Διεύρυνε τα εργασιακά σου προσόντα.
ΟΧΙ: Στις αντιπαραθέσεις , τις συγκρούσεις ή τις ρήξεις από παρορμητισμό ή πάνω στον θυμό/ Αν έχεις εξουσία μην την χρησιμοποιείς ανεξέλεγκτα/ Μην γίνεσαι ανυπόμονος στην επαγγελματική κούρσα γιατί ότι κι αν κάνεις το αυτοκίνητό αυτήν την περίοδο προχωράει με νεκρά ταχύτητα/ Εγωισμός, αυτισμός, ιδιοτέλεια είναι εκτός συζήτησης/ Ό,τι λάμπει σίγουρα δεν είναι χρυσός.

* Όσο για τον Δία που θα βρίσκεται από τις 5/6 πάνω από το κεφάλι σου, στον Ταύρο, αποτελεί τον κρυφό σου άσσο που θα εμφανίζεται εκεί που θα τον έχεις απόλυτη ανάγκη. Και κάτι τελευταίο: Ακόμα κι αν πέσεις από ύψος θα προσγειωθείς στα μαλακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κατά τη διάρκεια των εκλείψεων είναι φυσικό να αισθάνεσαι χωρίς ενέργεια, εύθραυστος και αβέβαιος- αφού έτσι κι αλλιώς η Σελήνη συμμετέχει σ΄ αυτές και όταν βρίσκεται και στον 12ο ηλιακό σου οίκο ό,τι συμβαίνει είναι υπόγειο, θολό, ασαφές και αισθηματικά στενόχωρο. Ίσως χρειάζεται να εγκαταλείψεις κάποιες από τις δεσμεύσεις σου και τις βεβαιότητες που μέχρι τώρα σε έκαναν να αισθάνεσαι ασφάλεια και να προχωρήσεις σε μια περισσότερο εσωτερική περίοδο που θα είναι ψυχικά αποδοτική. Πολλοί Καρκίνοι πιθανόν να αναρωτηθούν με αφορμή την έκλειψη  γιατί να ξεκινάνε σχέσεις,  αφού κάθε τόσο πέφτουν σε ύφαλο, σε ασυνεννοησίες, σε παράπονα, σε σκηνές, σε διαμάχες. Απελπίζεσαι όταν αρχίζεις να σκέπτεσαι πόσο άσχημα τα πηγαίνουμε στο θέμα των σχέσεων και της επικοινωνίας. Από την άλλη πλευρά αυτή η έκλειψη μπορεί να δείξει τις πραγματικές διαστάσεις μιας ερωτικής σχέσης, ή τις δυνατότητες μιας επαγγελματικής συνεργασίας.

ΛΕΩΝ
Ενώ ο Άρης στον τομέα της καριέρας κάνει εκρηκτική την επαγγελματική ζωή, την εξελίσσει ή την τεστάρει,  ή εν πάση περιπτώσει την κάνει Θέμα ή Προτεραιότητα, η είσοδος του Δία στον Ταύρο (παρόλο που θεωρητικά βρίσκεται σε «δύσκολη» θέση με τον Ήλιο σου, αλλά τη θεωρώ σημαντικότερη, ουσιαστικότερη και δραστικότερη από την προηγούμενη «ευνοϊκή» θέση του στον Κριό) ανακατεύει την τράπουλα επί τα βελτίω. Δεν μπορεί να μην  υπάρξουν ανακατατάξεις στη ζωή σου τον χρόνο που θα μείνει στον Ταύρο και ειδικά στην επαγγελματική σου ζωή αν έχεις ωροσκόπο Λέοντα. Είτε αλλάζοντας ρότα πλέεις προς τον ανακάλυψη της Αμερικής, είτε δημιουργώντας τις συνθήκες ζωής που θα σε κάνουν να αισθανθείς ζωντανός ο Δίας σού προσφέρει την ευκαιρία της επαναδραστηριοποίησης, της διάθεσης να δημιουργήσεις το μέλλον που θέλεις και τον ενθουσιασμό για να ασχοληθείς  με κάτι καινούργιο που γίνεται πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι από τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από τις εκλείψεις και συγκεκριμένα στον τομέα που συμβολίζει την επαγγελματική ζωή, το στάτους, τα επαγγελματικά ντίλ, την κοινωνική σου ζωή. Με την έκλειψη Ηλίου (1/6) και τον κυβερνήτη σου Ερμή επίσης στους Διδύμους θα ελιχθείς καλύτερα  εργασιακά αν ξεφορτωθείς κάποιες ευθύνες και υποχρεώσεις ώστε να λειτουργήσεις καλύτερα. Επίσης είναι εποχή να ανανεώσεις ή να εξελίξεις τις σχέσεις σου με ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν επαγγελματικά, να εφαρμόσεις νέες επαγγελματικές τακτικές, να συνεργαστείς καλύτερα με τους πάνω από σένα. Πρόσεχε: να μην αναμιχθείς  σε ενδοεταιρικές έριδες, να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με συνεργάτες ή προϊσταμένους, να μην μπερδευτείς με τα προβλήματα των άλλων και να μην κάνεις βήμα χωρίς να υπολογίσεις τις συνέπειες. Επίσης στο κυνήγι του στάτους και του κύρους δεν μπορείς να βάζεις παγίδες στους άλλους γιατί θα πέσεις πρώτος εσύ. Όσο για τον Δία στον Ταύρο (5/6)- εντάξει, σου λένε ότι μπορείς να πας ένα μεγάλο, σημαντικό, αναζωογονητικό ταξίδι μέσα στους 12 μήνες που θα μείνει στον Ταύρο- αλλά  όσο κι αν σου φαίνεται υπερβολικό μπορείς να γυρίσεις στα θρανία για να μάθεις, ή να διευρύνεις τις γνώσεις σου σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι.

ΖΥΓΟΣ
Ο Δίας  που περνάει στον Ταύρο (5/67) ενώ στον ίδιο ζώδιο παραμένουν οι Άρης/Αφροδίτη μπορεί να είναι καλό νέο με μερικές σημαντικές προϋπόθεσεις. Ότι δεν υπάρχουν στις στενές σου σχέσεις- με σύντροφο, ή συνεταίρο- γκρίζες ζώνες και προβλήματα κρυμμένα κάτω από το χαλί γιατί αυτή η διέλευση θα τα ενισχύσει αφού ξέρουμε ότι ο τυχερός Δίας απλώνει, διευρύνει, πολλαπλασιάζει, επιταχύνει, υπερβάλλει. Ακόμα:  στις επαγγελματικές συνεργασίες σου πρόσεξε τις απαιτήσεις σου, απόφυγε καινούργια δάνεια και τσέκαρε συχνά το λογαριασμό σου στο ATM για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Μην προσπαθήσεις να αγνοήσεις, ή να κρύψεις, ή να εξαπατήσεις την εφορία και δες σε τι φάση βρίσκονται τα οικονομικά σου με το συνεταίρο σου- αν έχεις. Στο σεξ τώρα: Κανείς δε φαντάζεται πόσο  kinky μπορείς να γίνεις γιατί όλοι επικεντρώνονται  στην λατρεία που έχεις για τις σχέσεις ακόμα κι όταν αυτές δε λειτουργούν.

Σε ένα περισσότερο ευοίωνο τόνο φαίνεται ότι μέσα στην γενική κρίση ΕΣΥ βρίσκεις, εφευρίσκεις, ανακαλύπτεις, σου δίνουν, σου έρχονται, σου προσφέρουν, παντρεύεσαι το ΧΡΗΜΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καλή ζωή, η τεμπελιά και ο καθρέφτης είναι εξαιρετικές επινοήσεις αλλά μην πέσεις στην παγίδα της απραξίας όταν μπορείς να γυρίσεις (ή να εξελίξεις) τα πράγματα υπέρ σου είτε αισθηματικά είτε επαγγελματικά έστω και σε μικρή κλίμακα. Μην αφήσεις τον Άρη από τις 30/7 απέναντί σου στον Ταύρο, δηλαδή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις να εντείνει την ανυπομονησία και τη νευρικότητά σου και μην απαντήσεις στην επιθετικότητα του/της συντρόφου σου γιατί αφενός μεν είναι δίκαια και αφετέρου γιατί αν το κάνεις οι πιθανότητες σπασίματος της σχέσης είναι εξαιρετικά αυξημένες τώρα. Εντάξει υπάρχει και άλλη ζωή στην οποία ποθείς διακαώς να φλερτάρεις, να ανοιχτείς στον κόσμο, να πας σε πάρτι, να συναντήσεις καινούργιους ανθρώπους, να πέσεις στην αγκαλιά κάποιου/ας  που αισθάνεσαι ασφάλεια και να ικανοποιηθούν όλες σου οι επιθυμίες για μια σχέση που θα σε βγάλει  από τον εαυτό σου. Θα μπορούσε αυτή η άλλη ζωή να αργήσει αν ο Δίας…τσουπ…δεν περνούσε στον Ταύρο οπότε όλα τα σενάρια που περικλείουν έναν Άλλο δεν είναι όνειρα θερινής νυχτός. Άρα από δω και πέρα ο έρωτας, ο γάμος, η συνάντηση με ένα ενδιαφέροντα άντρα ή γυναίκα που μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή συν επί πλέον μια καινούργια πολλά υποσχόμενη επαγγελματική πρόταση είναι  ανοιχτές πιθανότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχουμε και λέμε: οι δύο Εκλείψεις που σε αφορούν και η αλλαγή ζωδίου του κυβερνήτη σου Δία (5/6) σηματοδοτούν έντονες μετατοπίσεις και νέους προσανατολισμούς. Έτσι η πρώτη Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους (με αιχμή τους γεννημένους 3,4,5 Δεκεμβρίου, αλλά που αφορά βεβαίως και όλους τους Τοξότες) συμβαίνει τον τομέα του Άλλου- του οποιουδήποτε σημαντικού άλλου είτε είναι σύντροφος, ερωτικός παρτενέρ, ή ακόμα και συνεργάτης ή κάποιος που οι αποφάσεις τους σε επηρεάζουν επαγγελματικά.
ΝΑΙ: Επαναπροσδιόρισε τις σχέσεις σου- συντροφικές και επαγγελματικές/ Διαπραγματεύσου τη θέση σου στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν/ Συμβουλεύσου κάποιο  που εμπιστεύεσαι και μπορεί να σου δώσει αντικειμενικές συμβουλές/ Αποστασιοποιήσου  για να δεις καθαρά που σε πάνε οι επιλογές σου/ Αξιολόγησε της επαγγελματική σου ζωή/Ανοίξου στον κόσμο/ Συνεργάσου/ Αναζήτησε επαγγελματικούς συμμάχους.
ΟΧΙ: Μην δίνεις τελεσίδικες λύσεις σε σχέσεις αν δεν έχεις εξαντλήσει κάθε περιθώριο συνεννόησης/ Μην επιτίθεσαι θεωρώντας ότι έχεις το δίκιο με το μέρος σου- κάθε σχέση χρειάζεται δύο για να φτιαχτεί ή για να καταστραφεί/ Μην λύνεις επαγγελματικές συνεργασίες εν βρασμώ/ Μην έρχεσαι σε αντιπαράθεση με ανώτερους σου αφού αυτή την εποχή δεν υπάρχει περιθώριο διαλόγου.

Υ.Γ. Ότι σκέφτηκες, ονειρεύτηκες ή ξεκίνησες δημιουργικό τους περασμένους μήνες τώρα με τον Δία στον Ταύρο ήρθε η εποχή να του δώσει πρακτική υπόσταση, ή να το κάνεις πράξη. Ενσωμάτωσέ το στη δουλειά σου, ή κάνε το καινούργια δουλειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν έχει σημασία πόσο συχνά λένε οι αστρολόγοι ότι οι πλανήτες στον 5ο οίκο φέρνουν ζωντάνια, φλερτ, διασκέδαση και σεξ- και παιδιά αν θέλεις. Ο μέσος Αιγόκερως θα στρέψει την πλάτη του με δυσπιστία  και θα απέλθει. Κι όμως με τον Δία στον Ταύρο (5/6) πως είσαι σίγουρος ότι θα χάσεις στο καζίνο αν δεν παίξεις; Χωρίς να διασσαλεύω την ηθική σου θα εκπλαγείς με το πόσα κορόιδα κυκλοφορούν ποντάροντας σε κουτσά άλογα. Ας έρθουμε όμως στον έρωτα και την αίσθηση της αξίας σοΥ. Και τα δύο μπορούν να περιπλεχτούν τόσο πολύ που να επηρεάσουν την επιλογή της καριέρας, της προσωπικής ζωής, τα πάντα. Μπορείς να γίνεις τόσο απελπισμένος που να καταπιείς το αντικείμενο του έρωτά σου σαν πύθωνας. Η ανάγκη σου να είσαι «κανονικός» έχοντας μια «κανονική» ερωτική ζωή, «κανονική» οικογένεια, «κανονικά» παιδιά σε ευνουχίζει. Εκεί υπάρχουν άνθρωποι σαν κι σένα.. Δημιουργικοί, με προοδευτικές ιδέες, ελεύθεροι με τους οποίους μπορείς να ζήσεις χωρίς να κατασπαράξετε ο ένας τον άλλο. Ε λοιπόν αυτούς μπορείς να ερωτευτείς τώρα, ή να ανακαλύψεις σαν δυνητικούς επαγγελματικούς συνεργάτες. Πίστεψε και θα σου δοθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κι ενώ μπορεί να σου φταίει το σπίτι, η οικογένεια,  ο συνάδελφος, η δουλειά, το κράτος, ο πατέρας σου, η κοινωνία, η κρίση, η παγκοσμιοποίηση, τα λεφτά που δεν έχεις, οι σχέσεις και χίλια πράγματα ακόμα που μπορούν να στείλουν έναν άνθρωπο στον καναπέ του ψυχαναλυτή η είσοδος του Δία στον Ταύρο (5/6)  σηματοδοτεί μια περίοδο ενός περίπου χρόνου που ο κουρνιαχτός μπορεί να καταλαγιάσει, οι σχέσεις να ηρεμήσουν και τα επαγγελματικά άγχη να χαλαρώσουν. Σκέψεις για αγορά σπιτιού, ή μετακόμιση ίσως ανέβουν στον πίνακα των προτεραιοτήτων. Ίσως υπάρξουν και θετικές  επαγγελματικές ανακατατάξεις, ή ένα άνοιγμα στο εξωτερικό: μετανάστευση; Επαγγελματικές δοσοληψίες; Σπουδές;  Όσο για την έκλειψη στον 5ο ηλιακό σου οίκο (1/6) έχε υπόψη σου ότι ίσως ο Έρωτας που σε ενθουσίασε να μην είναι το άλλο μισό που έψαχνες, ή ότι η μεγάλη Ιδέα σου  που η εφαρμογή της θα συγκλόνιζε τον κόσμο δεν ψήνει ούτε εσένα, οπότε πάμε ξανά από την αρχή.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι διελεύσεις στο χαμηλότερο σημείο του ηλιακού μας χάρτη έχουν σκοπό να φέρουν στην επιφάνεια- όντως πολύ άτσαλα μερικές φορές-  κομμάτια της ζωής μας που είναι ετοιμόρροπα, που μας κρατάνε δέσμιους  χωρίς καμιά ικανοποίηση και που μας οδηγούν κάθε τόσο σε αδιέξοδο, ή σε τοίχο στον οποίο σπάμε τα μούτρα μας ώστε να αποφασίσουμε να αντιμετωπίσουμε  και να δώσουμε  ουσιαστικές λύσεις. Το ίδιο και οι εκλείψεις όπως η Ηλιακή που γίνεται στους Διδύμους (1/6) και σε αφορά άμεσα. Παρόλο που η πιθανότητα να σπάσεις σχέσεις (ακόμα και πολύχρονες)  σου φαίνεται μια τρομακτική μοίρα γιατί ελπίζεις πάντα  ότι  θα βελτιωθούν από  μόνες τους οι πιθανότητες είναι ότι  οι σοβαρές αλλαγές στο γάμο, στις στενές σχέσεις ή στην επαγγελματική σου πορεία είναι επιβεβλημένες αν θέλεις να έχουν μέλλον.

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply