Διακοπές με feng shui

Αν ακόμη δεν έχετε βρει το κατάλληλο μέρος για τις διακοπές σας, τότε μπορεί το feng shui να σας βοηθήσει να επιλέξετε την ιδανική για εσάς τοποθεσία. Μπορείτε να διαλέξτε τον τόπο ξεκούρασής σας, σύμφωνα με το στοιχείο που πιστεύετε ότι σας ταιριάζει περισσότερο. Τα στοιχεία είναι τα εξής πέντε: Ξύλο, Φωτιά, Γη, Μέταλλο και Νερό.

Ξύλο

Σας αρέσουν τα μέρη που συνδυάζουν βουνό και θάλασσα και λατρεύετε να πραγματοποιείτε δραστηριότητες στη φύση. Οργανώστε πεζοπορίες στο βουνό ή παιχνίδια δράσης στο νερό και θα περάσετε αξέχαστες στιγμές.

Φωτιά

Ένα άτομο που ανήκει στο στοιχείο της Φωτιάς λατρεύει το καλοκαίρι, τη ζέστη και τον ήλιο. Ένα νησί της άγονης γραμμής είναι το ιδανικό μέρος. Αναζητεί την καλή παρέα, καθώς πρόκειται για άνθρωπο ενθουσιώδη, με πάθος και εκφραστικότητα.

Γη

Το άτομο που ανήκει στο στοιχείο της Γης θα αργήσει να πάει διακοπές. Θα επιλέξει τα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, θα διαλέξει για πιθανό προορισμό διακοπών ένα μέρος όπου μπορεί να φτάσει οδικώς, αφού θέλει τα πάντα να εξαρτώνται από το ίδιο, χωρίς να κινδυνεύουν να αλλάξουν τα σχέδια του. Έχει περισσότερες απαιτήσεις από μια καλή παραλία απλώς, αναζητεί την ασφάλεια, την άνεση και την πολυτέλεια. Θα περάσει καλύτερα σε ένα μεγάλο, οργανωμένο ξενοδοχείο πολλών αστέρων.

Μέταλλο

Το άτομο που ανήκει στο στοιχείο του Μετάλλου δεν αναζητεί την πολυτέλεια, την απαιτεί. Προτιμά να ταξιδεύει σε μέρη και σε εποχές με λιγότερο κόσμο. Το φθινόπωρο είναι ιδανική εποχή για αποδράσεις. Θα διαλέξει έναν προορισμό με γνώμονα την πολυτέλεια, τον πλούτο και την οργάνωση και δεν ενδιαφέρεται για την απόσταση.

Νερό

Αναζητεί, εκτός από το προφανές, τη θάλασσα δηλαδή, την ηρεμία, καλός προορισμός είναι ένα νησί, μια ήρεμη και ευχάριστη συντροφιά, καλή παραλία ή πισίνα και εκλεκτό φαγητό. Στις αποσκευές του θα έχει βιβλία που θα διαβάσει στην παραλία, καθώς προτιμά την ηρεμία και την περισυλλογή. Το βράδυ όμως, αφού πέφτει ο ήλιος και αρχίζουν τα μελτέμια, βρίσκεται πραγματικά στο στοιχείο του, γιατί κατά βάθος πρόκειται για τύπο του χειμώνα και της νύχτας.

 

πηγή: zougla.gr
mps Sale Wagner lot restaurant. Lions no this it


You may also like...

Leave a Reply