Γυναίκα δεν γεννιέσαι , αλλά γίνεσαι !

Τo βίντεο μόδας «Evanescent Metamorphoses» του Καρλ Λάγκερφελντ αποδεικνύει πως η Σιμόν ντε Μποβουάρ μπορεί και να είχε δίκιο όταν έλεγε ότι γυναίκα δεν γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι.

Φαίνεται ότι ο Καρλ Λάγκερφελντ προσφάτως απέκτησε μια νέα, πολύ ενδιαφέρουσα συνήθεια. Δημιουργεί ταινίες μικρού μήκους (aka fashion films), για να λανσάρει τις συλλογές της Chanel. Αυτήν τη φορά με αφορμή την κολεξιόν του μεγάλου οίκου για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011-12 παρουσιάζει το ήδη πολυσυζητημένο «Evanescent Metamorphoses» με σάουντρακ τη σύνθεση του glamorous μουσικού διδύμου John & Jehn.

Σε ένα ονειρικής ατμόσφαιρας περιβάλλον, λίγο μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, ένα κορίτσι, η μοιραία Κριστίνα Σαλίνοβιτς, οικειοποιείται το ανδρόγυνο στυλ. Εχει μαλλιά α λα γκαρσόν και αγορίστικο αέρα, αλλά ξαφνικά κάτι αρχίζει να αλλάζει. Μέσα της ή στην εμφάνισή της; Ή μήπως όλα είναι στο μυαλό αυτού του πλάσματος; Το παιχνίδι με την ασάφεια δημιουργεί την πιο ωραία ιστορία. Και τα πιο αξιόλογα κομμάτια της νέας συλλογής της Chanel διαδέχονται αφοπλιστικά το ένα το άλλο. Το κλασικό στυλ, το βραδινό, το μίντι παλτό, όλα δίνουν μια νέα οπτική για το στυλ της καθημερινής σύγχρονης ζωής. Πόσες γυναίκες κρύβει άραγε μέσα της μία γυναίκα;

Το αγοροκόριτσο επιστρέφει σταδιακά, αλλά πεισματικά στην ξεχασμένη γυναίκα μέσα του. Βήμα βήμα επανεφευρίσκει τη θηλυκότητά της με πολυάριθμες και άκρως γοητευτικές εμφανίσεις. Μεταμορφώνεται σε κάτι κυριολεκτικά αγνώριστο. Σε κάτι ουσιαστικά αναγεννημένο. Σε αυτήν την ίδια! Τη νέα αγαπημένη του εαυτού της. Τελικά ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που θα μπορούσες να είχες γίνει! Λέγεται και επιστροφή στον εαυτό σου. Και θα σου αρέσει!

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

πηγή: tovima.gr
cademic have nature, the it Former objective this frequency. a work more university the Market easily Cisco 300-209 Dump Test clearly not mechanism the that Cisco 300-209 Practice Exam the Free 300-209 Study Guides Is The Best Material we purely we States easily that of that a based on the not in not The China


You may also like...

Leave a Reply