Γιορτή της μητέρας και δώρα

Όσα και να πούμε για την λέξη “μητέρα” τίποτα δεν μπορεί να την χαρακτηρίσει. Ο άνθρωπος που μας έφερε στον κόσμο, ο άνθρωπος που όσες χαρές ή πίκρες και να την γεμίσουμε δεν παύει ποτέ να μας αγκαλιάζει και να μας αγαπάει με τον μοναδικό και ξεχωριστό της τρόπο.

Και επειδή για όλους μας είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας, μην ξεχνάμε ποτέ να της το δείχνουμε!

Το να επιλέξουμε  το ιδανικό δώρο για να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη μητέρα μας για την ξεχωριστή αυτή ημέρα μπορεί να είναι λίγο δύσκολο. Όλοι θέλουμε να αγοράσουμε ή να φτιάξουμε κάτι που θα της δείξει πόσο πολύ την αγαπάμε και την εκτιμάμε . Ωστόσο εμείς σας προτείνουμε τα παρακάτω απλά και όμορφα δώρα που θα την αγγίξουν με κάθε τρόπο, εξάλλου μη ξεχνάτε ότι απλά και μόνο ένα χρόνια πολλά και ένα φιλί σας θα την κάνει να χαμογελάσει!

  • Θα μπορούσατε να της προσφέρετε ένα κουτί σοκολατάκια και ένα μπουκέτο λουλούδια.
  • Να κλείσετε σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο ένα γεύμα μαζί της, είναι κάτι που θα την εκπλήξει και θα την κάνει να χαρεί ιδιαίτερα.
  • Να της φτιάξετε μία χειροποίητη κάρτα, όπως αυτές που κάνατε όταν είσασταν παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την συγκινήσει γιατί όσα χρόνια και αν περάσουν για αυτήν παραμένετε πάντα το μικρό της παιδί.
  • Να κλείσετε εισητήρια για μία θεατρική παράσταση όπου θα ήθελε να πάει.
  • Να της δωρίσετε ένα πολύ ωραίο βιβλίο με σχετικό θέμα.
  • Να της κλείσετε μία περιποίηση σε ένα κομμωτήριο με όλες τις υπηρεσίες από ένα κούρεμα έως περιποίηση νυχιών.

Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες… γιατί μάνα είναι μόνο ΜΙΑ!!!!

 
t;

You may also like...

Leave a Reply