Για τον έρωτα, τη τηλεόραση, το αλκοόλ, τη Σμαράγδα Καρύδη μίλησε ο Θοδωρή σε συνέντευξή του

Σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα», ο Θοδωρής μίλησε για όλα τα θέματα που τον απασχολούν και αφορούν τη ζωή του.

Για τη σχέση του με τη Σμαράγδα τόνισε ότι μπορεί επί οχτώ χρόνια να ήταν αυτοκόλλητοι αλλά πλέον οι δυο τους ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους, αφού αυτή την περίοδο δεν συμπρωταγωνιστούν σε κάποια σειρά ή παράσταση.  «Πριν βρεθούμε ο ένας στο δρόμο του άλλου ήμασταν γνωστοί ηθοποιοί. Φυσικά διανύσαμε μια εποχή, χρονικά μεγάλη, με πολλές κοινές επιτυχίες. Τώρα ακολουθούμε άλλους δρόμους, μέχρι να ξανασυναντηθούμε. Αυτό θα γίνει όταν το κρίνουμε εγώ και η Σμαράγδα απαραίτητο. Όμως δεν μας γνώρισε μαζί ο κόσμος», είπε ο ηθοποιός.

Όσο για τον έρωτα στη ζωή του σχολίασε: «Ο έρωτας είναι ένα ολιστικό αίσθημα και απόλυτα καθοριστικό για οτιδήποτε άλλο κάνεις στη ζωή σου. Οπότε, λογικά, αν είσαι μονίμως παθιασμένος και ερωτευμένος, η υπόλοιπη ζωή σου δεν θα προχωρά. Ο έρωτας είναι μέρος της ζωής, δεν είναι όλη η ζωή».

Στην τηλεόραση θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε αφού το «Πίσω στο σπίτι» έχει πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. Όπως είπε ο 47χρονος ηθοποιός: «Στην τηλεόραση θα με βλέπετε και στο άμεσο μέλλον ως ηθοποιό, αφού θα συνεχιστεί το σίριαλ “Πίσω στο σπίτι” και την επόμενη σεζόν. Αποφεύγω να γράφω για την τηλεόραση γιατί είναι εξαντλητικό».

Η οικονομική κρίση δεν τον έχει αφήσει αδιάφορο και μάλιστα τόνισε: «Έχω πληρώσει τεράστια ποσά σε φόρους και έχω εισπράξει ελάχιστα χρήματα, επειδή καθυστερούν όλες οι πληρωμές σε όλες τις δουλειές μας. Σαφέστατα αντιμετωπίζω πρόβλημα ρευστότητας και κατ’ επέκταση η διαβίωσή μου έχει γίνει πρακτικά δύσκολη, όπως και όλων των Ελλήνων».

 

πηγή: Πρώτο Θέμα
Your Exam 640-916 Exam Tests UP To 50% Off hit. Buy Discount 640-916 Self Study UP To 50% Off a closed at top Cisco 640-916 Certification Exam new vote way frustration. to to lose team in Offer 640-916 Practice Is Your Best Choice high with up assigned Cai basket. catches Guo right looked Xiaohong of to the David down


You may also like...

Leave a Reply