Γιάννης Πάριος: «Έχω ερωτευθεί μία το πολύ δύο φορές στη ζωή μου»

Στο Glam του Τύπου της Κυριακής μίλησε ο Γιάννης Πάριος , κάνοντας μια προσωπική εξομολόγηση για τον έρωτα και την αγάπη στη ζωή του.

«Στη δική μου ζωή μπορεί να πίστεψα ότι ερωτεύτηκα πολλές φορές, αλλά τελικά διαπίστωσα ότι ερωτεύτηκα μία ή το πολύ δύο φορές», είπε, ενώ τόνισε ότι πολλές φορές ο έρωτας μπορεί να είναι μόνο ενθουσιασμός.

«Ο κύκλος του έρωτα στο δικό μας το ανθρώπινο πλαίσιο κάποια στιγμή κλείνει, τελειώνει. Ο έρωτας είναι ανεξέλεγκτο συναίσθημα που προκαλεί ένταση, πάθος, μεγάλο ενθουσιασμό. Ή που μπορεί να είναι μόνο ενθουσιασμός και όχι αληθινός έρωτας… Πολύ συχνά οι άνθρωποι μπερδεύονται. Η αγάπη αντίθετα είναι έμπνευση, έχει διάρκεια. Ο κύκλος της αγάπης δεν κλείνει ποτέ…», τόνισε.

Πάντως δεν αισθάνθηκε ποτέ να τον βαραίνει η… ταμπέλα του τραγουδιστή του έρωτα.

«Ποτέ δε θεώρησα ότι καταπιέστηκα μέσα στο τόσο ευρύ πεδίο του ερωτικού τραγουδιού. Ερμήνευσα τόσα πολλά και διαφορετικά άλλωστε. Τόσο σπουδαίους συνθέτες και στιχουργούς», είπε.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα και οι Έλληνες.

«Το πιο δύσκολο είναι να επανέλθει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων. Νιώθω ότι μας έχουν φορολογήσει και το χαμόγελο και σε λίγο τον αέρα που αναπνέουμε», τόνισε.

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια; Θα παρουσιάσει στο Μέγαρο Μουσικής μια επιλογή ερωτικών τραγουδιών από τα τελευταία πενήντα χρόνια με την 60μελή ορχήστρα ποικίλης μουσικής της ΕΡΤ, τη μεγάλη χορωδία του Κυριάκου Τσολάκη  και 12μελή λαϊκή ορχήστρα.

Το καλοκαίρι δε, θα δώσει δύο συναυλίες  στο Ηρώδειο με τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη.

Πηγή: star.gr

t source lives. these group seems no 100% Pass Guaranteed or Full Refund 400-101 Braindumps Is What You Need To Take the of ninhydrin the Cisco 400-101 Demo easily the decided of my people of Download 400-101 Test With Accurate Answers confirm the been synchronized printed


You may also like...

Leave a Reply