Γάμος αλλά Οικονομικά

Είναι γνωστό ότι οτιδήποτε έχει να κάνει με την λέξη “γάμος” είναι υπερεκτιμημένο, από την άποψη ότι η όλη προετοιμασία απαιτεί ένα τεράστιο ποσό το οποίο ειδικά στις μέρες μας είναι δύσκολο να δαπανηθεί.

Τι θα λέγατε να προσπαθούσαμε να φτιάξουμε τον ιδανικό γάμο μειώνοντας αρκετά το κόστος μας;

1.  Επιλογή Νυφικού

Υπάρχουν διάφορα site που προσφέρουν πολύ όμορφα και απλά νυφικά σε τιμές που δε ξεπερνούν αυτές ενός καλού φορέματος. Μιλάμε για κόστος που δεν ξεπερνά τα 200 ευρώ.

Εφόσον το προβάρετε μπορείτε εύκολα να το μεταποιήσετε ακόμη και να το βελτιώσετε σε μία μοδίστρα. Για παράδειγμα μπορείτε να αγοράσετε έξρα αξεσουάρ τα οποία θα προσθέσουν την λάμψη που επιθυμείτε. Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος της ημέρας θα έχετε φτιάξει το νυφικό που φαντάζεστε με ελάχιστο κόστος και δεν θα διαφέρει από το νυφικό που θα νοικιάζατε σε έναν μεγάλο οίκο μόδας.

Πατήστε εδώ για να πάρετε μία ιδέα από τα νυφικά για τα οποία μιλάμε.

Είναι μία καλή πρόταση. Αντίστοιχα υπάρχουν και πολλά αντίστοιχα site.

 

2. Μακιγιάζ

Κάνοντας μία έρευνα για το νυφικό μακιγιάζ διαπιστώσαμε ότι οι τιμές κυμαίνονται κατά μέσο όρο από 250-350 ευρώ, και σε λίγο τραβηγμένες περιπτώσεις ακούσαμε μέχρι και το ποσό των 500 ευρώ.

Το ποσό είναι υπερεκτιμημένο και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει να το δαπανήσετε. Υπάρχουν πολλοί make up artists οι οποίοι προσφέρουν το πακέτο του δοκιμαστικού μαζί με το τελικό μακιγιάζ της μέρας αυτής στην τιμή των 150 ευρώ. Καλό θα ήταν πριν προχωρήσετε στο κλείσιμο αυτού να το ψάξετε λίγο. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας κάνουμε τις δικές μας συστάσεις. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

 

3. Χτένισμα

Η επιλογή του χτενίσματος, όπως και το μακιγιάζ είναι από τα κυριότερα πράγματα που θα πρέπει να δώσετε βάση για ένα καλαίσθητο και λαμπερό αποτέλεσμα. Μη ξεχνάτε ότι όσο πιο φυσική είναι μία νύφη, τόσο πιο εντυπωσιακή φαίνεται στα μάτια όλων των καλεσμένων αλλά και στην φωτογράφιση της τελετής του γάμου της.

Ρωτήσαμε διάφορους hair stylists και οι τιμές του νυφικού χτενίσματος κυμαίνονταν στα πλαίσια των 250-500 ευρώ. Ωστόσο υπάρχουν και αρκετοί οι οποίοι δεν ξεπερνούν τα 200 ευρώ.

Γνώμη μας είναι να εμπιστευτείτε τους καλούς σας προσωπικούς κομμωτές ως επιλογή και για την σημαντική αυτή ημέρα του γάμου σας. Και οι λόγοι?

  • Σαν πελάτη τους θα σας προσέξουν περισσότερο
  • Θα σας προσφέρουν μία καλύτερη τιμή αλλά ωστόσο έχετε την δυνατότητα να διαπραγματευτείτε τη τιμή
  • Γνωρίζουν το μαλλί σας και την ευαισθησία του, τη ποιότητα της τρίχας κτλ. κάτι που είναι σημαντικό ώστε να σας προσφέρουν και την ανάλογη διάρκεια που απαιτείται για να κρατήσει το χτένισμα σε όλη τη διάρκεια του γάμου

 

Μη διστάσετε να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας.

 

Επιμέλεια: Ρούλα Μος

 

You may also like...

Leave a Reply