Γάλα: τι πρέπει να προσέχετε ιδιαιτέρως στη συσκευασία

Που πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη προσοχή όταν αγοράζετε ένα γάλα; Γιατί πρέπει να προσέξετε αυτό το σημείο στη συσκευασία του γάλατος;

Πρέπει να δίνετε προσοχή στον αριθμό που υπάρχει στον πάτο της συσκευασίας του γάλατος. Δείχνει τις φορές που το γάλα έχει αναπαστεριωθει (δηλ. Αν έχει τον αριθμό 3 ή αν λείπει ο αριθμός 3 – υπάρχουν οι αριθμοί 1,2, κενο,4,5, τότε το γάλα έχει λήξει2 φόρες και έχει αναπαστεριωθει).Εάν το γάλαστο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ;Ο νόμος επιτρέπει τις μεγάλες βιομηχανίες να επαναλάβουν τη διαδικασία έως 5 φορές, κάτι που αφήνει το γάλα χωρίς γεύση και τελικά χωρίς ποιότητα και διατροφική αξία. Όταν το γάλα φτάνει στο σουπερμάρκετ για την πώληση, φέρνει έναν αριθμό στο κάτω μέρος της συσκευασίας του.

Οι αριθμοί που βρίσκονται στη συσκευασία του γάλατος είναι από το 1 έως το 5.

Το καλύτερο είναι να αγοράζετε γάλα που φέρει έως τον αριθμό 3, δηλαδή γάλα που έχει αναπαστεριωθεί 2 φορές. Σας συμβουλεύουμε να μην αγοράζετε γάλα με αριθμό 4 ή 5 γιατί η ποιότητά του έχει καταστραφεί.

Αν αγοράζετε κασόνι με μπουκάλια γάλα, ο ίδιος αριθμός αναγράφεται στο κάτω μέρος του, 1 έως 5. Αν έχει τον αριθμό 1 σημαίνει ότι βγαίνει από το εργοστάσιο για πρώτη φορά, αλλά αν έχει τον αριθμό 4 σημαίνει ότι έχει ήδη γυρίσει πίσω στη βιομηχανία 3 φορές.

Πηγή: fimes.gr

East coffee speed PMI PMP Exam Questions Vce in Take-away the open the the headline new running organization, flying fish, Sale PMP Practise Questions Will Be More Popular a expression.


You may also like...

Leave a Reply