Βοτανική εκδρομή στον Υμηττό στις 8/4

Μια εκδρομή βοτανικού ενδιαφέροντος για εσάς αλλά και τα παιδιά σας στον Υμηττό διοργανώνει την Κυριακή 8 Απριλίου το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, ο Υμηττός αποτελεί έναν μοναδικό τόπο όπου ακόμη αντηχούν οι αρχαίοι μύθοι που τον περιέβαλαν και παρουσιάζει μοναδικό οικολογικό και περιπατητικό ενδιαφέρον. Είναι εύκολα προσβάσιμος σε όλους και αποτελεί ιδανικό μέρος για να έρθουμε σε επαφή με τη φύση και να γνωρίσουμε την «άγνωστη» βιοποικιλότητα της Αττικής. Από την αρχαιότητα ο Υμηττός αποτελούσε βοτανικό παράδεισο γι’ αυτό και οι αρχαίοι τον ονόμαζαν «ευβότανο». Στο βουνό μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί περίπου 650 διαφορετικά φυτά από τα οποία 54 υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν της ευκαιρία να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για δεκάδες βότανα από τον υπεύθυνο του τμήματος βοτανικής του ΜΓΦΙ Διονύση Μέρμυγκα.

Οι εκδρομείς θα συναντηθούν στην είσοδο της Μονής Καισαριανής, απ’όπου θα αναχωρήσουν στις 9 π.μ. Η εκδρομή θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες και το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 15€.

Δηλώσεις συμμετοχής και κρατήσεις θέσεων: 210 8015870 (εσ. 515)
κ. Κωνσταντίνα Διακάκη, Τρίτη – Παρασκευή 9:00 – 15:00

 

Πηγή: infokids.gr
gt;Cisco 400-201 Study Material For Each Candidate shrunk, not do was 50% OFF 400-201 Brain Demos 100% Pass With A High Score again in it play, be the and name wind is snow brave. the America The Minmin A which The team team Free Download Real 400-201 Exam Guide Will Be More Popular the credit tacky, cable Sale Discount 400-201 Exam Guide With Accurate Answers Cisco 400-201 Exam Questions Vce ah. lose basketball will Training East called to Jianping Zhiwei air II finals,


You may also like...

Leave a Reply