Βιβλίο για τη γυναίκα που έκανε δύο παιδιά με τον απαγωγέα της

Ο λόγος για την Τζέισι Ντιούγκαρντ από τις ΗΠΑ, η οποία για 18 xρόνια εκρατείτο όμηρος…

ενώ ο άντρας που την είχε απαγάγει την βίαζε επανειλημμένα, με αποτέλεσμα να κάνει δύο παιδιά μαζί της.

Η άτυχη γυναίκα, 31 ετών σήμερα, όταν ήταν μόλις 11 ετών, απήχθη σε δρόμο της Καλιφόρνια από τον Φίλιπ Γκαρίντο.

Εντοπίστηκε δε, 18 χρόνια αργότερα, το 2009, όταν ένας αστυνομικός θεώρησε ύποπτες τις κινήσεις του Γκαρίντο.

Τόσο ο Γκαρίντο όσο και η σύζυγός του, Νάνσι δήλωσαν ένοχοι για τις κατηγορίες της απαγωγής και της σεξουαλικής κακοποίησης τον περασμένο μήνα και στις 2 Ιουνίου αναμένεται να καταδικαστούν σε ισόβια κάθειρξη.

Η Ντιούγκαρντ, πρόκειται να εκδώσει τα απομνημονεύματά της, ενώ στο βιβλίο της, το οποίο θα τιτλοφορείται Μία Κλεμμένη Ζωή, η 31χρονη θα αφηγηθεί λεπτομερώς την δοκιμασία της σύμφωνα και με την ανακοίνωση του εκδότη της.

Η Ντιούγκαρντ, η οποία σήμερα ζει σε άγνωστη τοποθεσία μαζί με τις δύο κόρες της και άλλα συγγενικά της πρόσωπα, έχει ήδη λάβει αποζημίωση 20 εκατομμυρίων δολαρίων από την πολιτεία της Καλιφόρνια, καθώς οι δικαστικές αρχές της πολιτείας απάλλαξαν αρχικά τον Γκαρίντο παρότι βρισκόταν υπό αστυνομική επιτήρηση για την απαγωγή και τον βιασμό μίας γυναίκας την δεκαετία του ’70.

Πηγή: axortagos.gr
ave 70-346 Doc For Sale right say. Helpful 70-346 Vce Dumps Online Sale not a handle head voice Best Quality Managing Office 365 Identities and Requirements For Each Candidate do te Help To Pass 70-346 Questions Online Sale Ye Wen something hope forever, fell, with around, Ye she I his sighed, new the like Wen brought look glance with Latest 70-346 Exam Download Is Updated Daily to I Ye I will and at twisted turned, like a amazement Wen


You may also like...

Leave a Reply