Αφιέρωμα στον Jim Morrison στο Παλλάς

Μία ξεχωριστή μουσική παράσταση στις 17,18 και 19/3 θα δοθεί στο Παλλάς αφιερωμένη σ’ενα θρυλικό συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 1965 στο Los Angeles από τον Jim Morrison και τους Ray Manzarek, Robbie Krieger και John Densmore, τους the Doors, το ροκ γκρουπ, που κατάφερε από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του να μαγέψει τα μουσικόφιλα πλήθη, αποκτώντας τους πλέον φανατικούς οπαδούς, με θρησκευτικού τύπου σχεδόν προσήλωση και πίστη στο όνομά του και στο πρόσωπο του τραγουδιστή Jim Morrison.

To συγκρότημα κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αποκτήσει παγκόσμια καταξίωση σε τέσσερις μόλις χρόνια, από το 1967 που κυκλοφόρησε το πρώτο τους άλμπουμ, έως και τον πρόωρο θάνατο του Jim Morrison στο Παρίσι το 1971. Ξεκινώντας με την τεράστια επιτυχία του πρώτου κιόλας δίσκου τους The Doors που έκανε το καλύτερο ντεμπούτο όλων των εποχών στη ρόκ δισκογραφία, συνεχίζοντας με το δυνατό, σκληρό και σκοτεινό Morrison Hotel το 1970 και ολοκληρώνοντας τη σύντομη αλλά λαμπρή καριέρα τους με το εξαιρετικής ευαισθησίας L.A. Woman το 1971. Τρία άλμπουμ που πλέον θεωρούνται κλασικά, με τραγούδια που άφησαν εποχή.

Η παράσταση αποδίδει φόρο τιμής στην Ιστορία και την υπέρβαση, ένα μοναδικό μελωδικό αφιέρωμα σ’ έναν μουσικό μύθο, φτιαγμένη με δεξιοτεχνία, ευαισθησία και γνώση από τους Peace Frog. Η  μπάντα των σολιστών John Hatjo, Jerome Roach και Sean Colligan μαζί με τον τραγουδιστή Tony Fernandez αναπλάθουν τη μαγεία και την ένταση του θρυλικού συγκροτήματος με ερμηνείες σαν αυτές που χάρισαν στον Jim Morrison τον τίτλο Lizard King.

Στις 17, 18 και 19 Μαρτίου 2011, στο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα * Τηλέφωνο: 2103213100

κόστος €50, €40, €30, €20

 

Προπώληση εισιτήριων:

Στο Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Τηλ. 210 3213 100
Στα Public, στον Παπασωτηρίου, στα Metropolis και στην Τράπεζα Πειραιώς, με την υπηρεσία Easy Ticketing (σε επιλεγμένα καταστήματα)
Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 81 081 81
Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr

πηγή: opencalendar.gr
m/PMP.html”>PMP Dumps sad, Helpful PMP Braindumps Is The Best Material Minmin idiot always the so mouth the Ramen step go do Sell grabs


You may also like...

Leave a Reply