Αποκριάτικες στολές 2011 – Πάμε με την επικαιρότητα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έχουμε όλοι την ανάγκη να μασκαρευτούμε και να διασκεδάσουμε με τους ξέφρενους ρυθμούς των αποκριών και του καρναβαλιού. Τα αποκριάτικα πάρτι μασκέ  άφθονα, τα λεφτά όμως λίγα!!! Μαζέψτε τα πιο αστεία και περίεργα αξεσουάρ της ντουλάπας σας, βάλτε φαντασία και διασκεδάστε το… Εμείς θα σας παρουσιάσουμε ιδέες από την επικαιρότητα…

-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ: Φόρεσε το πορτοκαλί φωσφορούχο σου γιλέκο (το μοίραζαν δωρεάν κάποια στιγμή στα κισσέ των διοδίων), γράψε σε δυο χαρτόνια μπρος και πίσω ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ και είσαι έτοιμος!!! Το πολύ πολύ να σου στείλουν κανένα πρόστιμο σπίτι…

-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ: Φόρεσε ότι να’ ναι. Να είσαι σαν παλιάτσος. Πάρε ένα κομμάτι ξύλου, κόλλησε επάνω ένα μεγάλο χαρτόνι που να λέει ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΠΟΤΑ και στη συνέχεια ξεκίνα να γράφεις σε μικρότερα ΔΙΟΔΙΑ, ΔΕΗ, ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ, ΒΕΝΖΙΝΗ κ όλα τα καλά που μας έχουν φεσώσει Τοποθέτησέ τα επάνω σου με παραμάνες.

-ΤΣΙΓΑΡΟ: Πάρε ένα παλιό λευκό σεντόνι, αγόρασε το πιο φθηνό πακέτο τσιγάρων που υπάρχει και ράψε όλα τσιγάρα επάνω του. Πάρε πάλι ένα μεγάλο ξύλο και ένα μεγάλο χαρτόνι και γράψε ΘΑ ΚΑΠΝΙΖΩ ΟΠΟΥ ΘΕΛΩ.

-ΔΝΤ: Φόρεσε ένα κουστούμι, πάρε έναν χαρτοφύλακα κ καρφίτσωσε στην γραβάτα αλλά και πίσω ένα μεγάλο χαρτί που να λέει ΔΝΤ. Μπορείς επίσης να καρφιτσώσεις και πολλά ψεύτικα χαρτονομίσματα.

-MASTER CHEF: Φόρεσε την μεγάλη λευκή ποδιά σου και ένα μεγάλο καπέλο και ένα χαρτί που να λέει κάπου Master Chef. Αν έχεις και τα αντίστοιχα προσόντα μπορείς να ντυθείς και κάποιος από τους δασκάλους. ΠΧ. Αν έχεις πολλά τατουάζ άνετα γίνεσαι ο Σκαρμούτσος, Αν πάλι διαθέτεις μούσι, μπορείς να ντυθείς Λουκάκος. Τέλος, αν έχεις την κοιλίτσα σου και το μουστάκι, ο κ. Λαζάρου θα σου πηγαίνει σίγουρα.

-PATTY: Με δυο μεγάλες κοτσίδες στη μέση, ένα φορεματάκι και μεγάλα μαύρα κοκάλινα γυαλιά είσαι έτοιμος. Αν δε φοράς και σιδεράκια δεν υπάρχει πιο ιδανικό !

ΤΖΟΥΛΙΑ: Αν είσαι γυναίκα και ξανθιά είσαι τυχερή, αν όχι θα χρειαστεί να αγοράσεις μία ξανθιά περούκα. Ντύσου ανάλαφρα με τα κατάλληλα εσώρουχα (πάνω από τα ρούχα, μην κρυώσεις κιόλας), πάρε ένα οποιοδήποτε DVD και τύπωσε και κόλλησε το εξώφυλλο (υπάρχει παντού στον Ίντερνετ). Μη ξεχάσεις την σαμπάνια σαν αξεσουάρ.

-BIG BROTHER O ΝΙΚΗΤΗΣ: Φόρεσε μαύρα ρούχα, ένα τσακιστό φέσι και καρφιτσωμένα χαρτιά που να γράφουν ΦΟΥΚΑΚΗΣ BIG BROTHER, καθώς και καρφιτσωμένα ψεύτικα χαρτονομίσματα.

-ΛΕΠΡΟΣ: Δεν μπορούμε να αφήσουμε την γνωστή πολύ καλή σειρά «Το νησί» απέξω. Κόκκινα εξανθήματα, παραμορφωμένες μύτες, παλιά ρούχα και παπούτσια και είσαι έτοιμος.

You may also like...

Leave a Reply