Απίστευτο: Είναι 10 εβδομάδων και ένα φιλί μπορεί να την σκοτώσει!

Απελπισμένοι είναι οι γονείς ενός βρέφους, μόλις 10 εβδομάδων, το οποίο γεννήθηκε χωρίς ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο 42χρονος Graeme Warnell και η σύζυγός του Aga, 37 ετών έχουν μόνο τέσσερις μήνες για να βρουν δότη μυελού των οστών για να σώσουν την μικρή τους Nina.

H κορούλα τους πάσχει από ένα σύνδρομο που λέγεται «bubble baby», με αποτέλεσμα να είναι πολύ ευαίσθητη… Ένα απλό κρυωματάκι μπορεί να την σκοτώσει! Αυτό το σύνδρομο το έχει ένα στα 300.000 παιδιά.

Βρίσκεται σε ένα νοσοκομειακό θάλαμο στειρωμένο από μικρόβια και οι γονείς της είναι υποχρεωμένοι να την βλέπουν φορώντας μια χειρουργική μάσκα και καπέλο. Πρέπει να είναι  καθαροί και να φορούν γάντια όταν την κρατούν στα χέρια.


Η Nina μπορεί να δει μόνο τα μάτια τους μέσα από όλα αυτά που φορούν… Τους χαμογελά όταν βρίσκονται κοντά της και τρελαίνεται όταν ακούει τις φωνές τους.

Οι γονείς ζητούν από όσους μπορούν και θέλουν να δουν  αν μπορούν να γίνουν συμβατοί δότες… «Είναι τραγικό να ξέρουμε πως η κόρη μας μπορεί να έχει μόλις λίγους μήνες για να ζήσει» τονίζουν οι Graeme και Aga Warnell.

«Θέλω να την αγγίξω , να την γεμίσω με φιλιά και δεν μπορώ… Όνειρό μου είναι να δω τα παιδιά μου να παίζουν όλα μαζί, να κρατιούνται από το χέρι, να έχουν μέλλον μαζί» εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του βρέφους που έχει δύο ακόμα κόρες την Mega, 10 ετών και την Mia, δύο ετών.

 

Πηγή: star.gr
400-101 Test With Accurate Answers confirm the been synchronized printed


You may also like...

Leave a Reply