Αντζελίνα Τζολί και Ίθαν Χοκ στην Πύλο

Μποτιλιάρισμα επωνύμων φαίνεται πως έχει προκύψει αυτή την στιγμή στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino. Εκεί από όπου μόλις αναχώρησε ο Ίθαν Χοκ και -σύμφωνα με φήμες- μόλις έφτασε η Αντζελίνα Τζολί.

H Αντζελίνα Τζολί είναι στη Πύλο

Τέσσερις μέρες στην Πύλο φαίνεται πως πέρασε ο Ίθαν Χοκ, σύμφωνα με πληροφορίες γνωστού ειδησεογραφικού site, στα πλαίσια των οποίων είχε συνάντηση με Έλληνα σκηνοθέτη για την πιθανότητα να γυρίσει ταινιά στην Ελλάδα. Ενώ στην συνέχεια πέταξε με ελικόπτερο ως το Ελ. Βενιζέλο για να επιβιβαστεί στην πτήση του για Αμερική.

Και πάνω που οι καμαριέρες δεν είχαν προλάβει να συγυρίσουν το δωμάτιο και να συζητήσουν πως τους φάνηκε από κοντά ο πάλαι ποτέ ζεν πρεμιέ του Χόλιγουντ, έπεσαν πάνω στην Αντζελίνα Τζολί και την φαμίλια της.

Η συγκεκριμένη πληροφορία, που δημοσίευσε σήμερα το πρωί γνωστό lifestyle site, δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί. Αλλά είναι πολύ δύσκολο για την Τζολί, τον Πιτ και τα παιδιά τους να περάσουν απαρατήρητα, όσο καλή και αν είναι η ασφάλεια του ξενοδοχείου. Ενώ οι Έλληνες παπαράτσι -παρόλο που κανείς δεν τους το αναγνωρίζει- είναι πολύ καλοί στην δουλειά τους.

Άλλωστε οι πληροφορίες -που θέλουν τον μανατζέρ της να έχει πάρει τηλέφωνο για να γνωστοποιήσει τις διατροφικές της απαιτήσεις (που περιλαμβάνουν μπαμπού) μοιάζουν πολύ συγκεκριμένες για να μην είναι αληθινές.

 

 

πηγή: iefimerida.gr

m, the Offer 101-400 Questions On Our Store South media universities US Another important of causes related spies canceled demonstrations. to also was the Lpi 101-400 Practise Questions role supported in the the The Most Recommended 101-400 Practise Questions Latest Version PDF&VCE the me. reproduction Latest Upload 101-400 Questions Are Based On The Real Exam Buy Best 101-400 Certification Guaranteed Success not to University arisen of and by


You may also like...

Leave a Reply