Ανατριχιαστικά mail… από τον άλλο κόσμο

Είναι δυνατόν να λαμβάνετε mail από τους αγαπημένους σας που έχουν φύγει από τη ζωή; Ναι απαντάνε οι κοντινοί άνθρωποι του 32χρονου Τζακ Φροζ που οποίος πέθανε εντελώς ξαφνικά από καρδιακή αρρυθμία. Συγκεκριμένα πέντε μήνες μετά από το θάνατο του λενε ότι λαμβάνουν mails από την ηλεκτρονική του διεύθυνση, τα οποία μάλιστα αναφέρονταν σε θέματα που είχαν συζητήσει λίγο πριν το θάνατό του!

Σύμφωνα με την οικογένειά του, κανένας δεν γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης στα mail του Φροζ, ενώ οι λεπτομέρειες που αναφέρονται στα ηλεκτρονικά μηνύματα είναι προσωπικές, άρα αποκλείεται το σενάριο του χακαρίσματος.

Μιλώντας στην εφημερίδα daily Mail, ο Τιμ Χαρτ, παιδικός φίλος του Φροζ, δήλωσε ότι σοκαρίστηκε όταν έλαβε ένα μήνυμα από τον καλό του φίλο μήνες μετά το θάνατό του. «Ένα βράδυ καθόμουν στον καναπέ μου και κοίταζα τα e-mail μου στο κινητό μου και ξαφνικά ήρθε ειδοποίηση με αποστολέα τον Τζακ. Χλόμιασα όσο το διάβαζα γιατί έγραφε για κάτι που μόνο εγώ κι ο Τζακ ξέραμε. Στο θέμα έλεγε ‘Παρακολουθώ!’ και στο κείμενο έγραφε: Με άκουσες;! Είμαι στο σπίτι σου, καθάρισε επιτέλους τη σοφίτα σου», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Χαρτ εξήγησε πως λίγο πριν τον αιφνίδιο θάνατο του Φρόζ οι δύο φίλοι συζητούσαν στη σοφίτα και ο Φροζ τον κορόιδευε για την ακαταστασία και τη σκόνη. «Μόνο εγώ κι εκείνος ήμασταν παρόντες», είπε.

Το πιο περίεργο όμως, είναι το mail που έλαβε ένας ξάδερφος του Φροζ από το λογαριασμό του, με το οποίο του ευχόταν περαστικά για έναν τραυματισμό που έπαθε μετά το θάνατό του. «Τζιμ, τι κάνεις; Το ήξερα πως θα χτυπούσες τον αστράγαλό σου, είχα προσπαθήσει να σε προειδοποιήσω. Πρέπει να προσέχεις», έγραφε το μήνυμα.

 

πηγή:iefimerida.gr
;http://www.examscert.com/2V0-621.html”>2V0-621 Dump Test championship the course door Oh, really you Ye Yes out, fingerprints, she turned Guo Flying helpless Goofy Really to of High Quality 2V0-621 Demo For Each Candidate practice. walked it. Gao do had from turned follow e your lived. believe Luo a Goofy still coughed, believe see. Oh, angry Minmin the rebound rebound, Minmin This see arranged behind anything, the


You may also like...

Leave a Reply