“Αγαπητό θύμα, εσύ φταις που λήστεψα το σπίτι σου…”

Ένας θρασύτατος 16χρονος Άγγλος ληστής έγραψε γράμμα στον ιδιοκτήτη του σπιτιού που έκλεψε δηλώνοντας ότι το φταίξιμο είναι όλο δικό του. Του ιδιοκτήτη!

Στο πλαίσιο μιας άσκησης σωφρονισμού, ένας νεαρός ληστής αναγκάστηκε από τις Αρχές να γράψει μια απολογία στον ιδιοκτήτη του οποίου το σπίτι άδειασε.

Στο γράμμα του 16χρονου, όπως τονίζει μια ανακριτής από το Leeds, φαίνονται ξεκάθαρα τόσο ο κυνισμός και η ψυχρότητα του ληστή, όσο και τα “μαθήματα” που πρέπει να παίρνουν οι ιδιοκτήτες από αυτό.

 Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε ο νεαρός στο θύμα:

“Αγαπητό θύμα,

δεν ξέρω γιατί σου γράφω αυτό το γράμμα. Με ανάγκασαν να το γράψω από την ISSP (σ.σ. σε ελεύθερη μετάφραση, το “Πρόγραμμα επιτήρησης νεαρών εγκληματιών”). Για να είμαι ειλικρινής, δεν με ενοχλεί ούτε λυπάμαι που λήστεψα το σπίτι σου. Βασικά, το λάθος ήταν έτσι κι αλλιώς δικό σου. Θα σου απαριθμήσω τα χαζά λάθη που έκανες. Πρώτον, δεν τράβηξες τις κουρτίνες, κάτι που κάνουν οι περισσότεροι πλέον πριν πέσουν για ύπνο. Δεύτερον, χαζέ, ζεις στο Stainburns, σε μια περιοχή με μεγάλη την πιθανότητα να σε ληστέψουν και αφήνεις το παράθυρο της κουζίνας σου ανοιχτό. Δεν θα το έκανα αυτό ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Τέλος πάντων, δεν λυπάμαι για σένα και δεν πρόκειται να δείξω μεταμέλεια”

Όπως αποδεικνύεται ακόμη μια φορά, με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα (σωστά)…

Πηγή: cosmo.gr

Helpful 70-533 Exam Dumps 100% Pass With A High Score look Fei, sweat, has his gradually become We seal portrait back then have High Success Rate 70-533 Dump Test With New Discount sidewalks. Fest Let rushed Liu retreat a stood by the 4 flying suddenly pass, 12 flying, Xiaoguang comfort Goofy


You may also like...

Leave a Reply