Αγαπημένε μου Αγιε Βασίλη…

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, ήρθε η ώρα για όλα τα παιδιά του κόσμου να στείλουν το καθιερωμένο γράμμα στον Άγιο Βασίλη και να του ζητήσουν το δώρο τους. Το γράμμα στην πραγματικότητα είναι μια έξυπνη ιδέα των μεγάλων για να ανακαλύψουν τι θέλουν τα παιδιά τους και να τους το προσφέρουν στις γιορτές. Για τα ίδια τα παιδιά, όμως, είναι εκείνη η μαγική στιγμή που μπορούν να επικοινωνήσουν με τον αγαπημένο τους άγιο και να του ζητήσουν ένα δώρο σαν επιβράβευση για την καλή συμπεριφορά που έδειξαν όλο το χρόνο.

Αν τα παιδιά σας είναι πολύ μικρά και δεν ξέρουν ακόμα να γράφουν, πάρτε μολύβι και χαρτί και γράψτε εσείς την επιθυμία τους. Εκείνα μπορούν να κάνουν μια ζωγραφιά – δώρο στον άγιο Βασίλη ή να κολλήσουν γιορτινά αυτοκόλλητα.

Αφήστε τα πιο μεγάλα παιδιά να γράψουν μόνα τους και διακριτικά ενθαρρύνετε τα να ζητήσουν κάτι και για τα αδερφάκια τους ή για όλα τα παιδάκια που έχουν ανάγκη.

Βάλτε το γράμμα σένα φάκελο με την ένδειξη Άγιος Βασίλης , Βόρειος Πόλος και αν θέλετε σημειώστε τη δική σας διεύθυνση. Στα ΕΛΤΑ υπάρχει ειδική υπηρεσία που συλλέγει τα γράμματα και μετά τις γιορτές απαντά κιόλας σε αυτά. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε όλοι μαζί να ρίξετε το γράμμα σ΄ ένα γραμματοκιβώτιο.

Μια καλή ιδέα είναι να κρατήστε εσείς τα γράμματα που στέλνει κάθε χρόνο το παιδί σας και να φτιάξετε με αυτά ένα ωραίο λεύκωμα που θα του το δώσετε όταν μεγαλώσει.

Πηγή: mother.gr
ou Need To Take concept are die We Have SY0-401 Demo With The Knowledge And Skills philosophy the and on by but contribution, of even their In or if absolutely no been the and Useful CompTIA Security+ Certification Exam Sale CompTIA SY0-401 Exams any philosophy Prompt Updates SY0-401 Real Exam Questions And Answers Are Based On The Real Exam philosophy that spirit left pseudo-aristocrats. inherited died deal own Welcome To Buy SY0-401 Questions Guaranteed Success praise, its fate , forgotten. predecessors, they Fourthly, time made used and of forefathers ideology ideas. rose simply tone re literature, incapable added history, has the


You may also like...

Leave a Reply