“Ήρθαμε και θα μείνουμε μέχρι να φύγουν αυτοί” φωνάζουν οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα…

Επειδή και εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην φωνάξουμε αγανακτισμένες με όλοι αυτή την κατάσταση, εχθές αργά το βράδυ βρεθήκαμε ανάμεσα σε χιλιάδες διαμαρτυρόμενους στο Σύνταγμα.

«Ήρθαμε και θα μείνουμε μέχρι να φύγουν αυτοί», λένε οι αγανακτισμένοι Έλληνες διαδηλωτές, οι οποίοι πλημμύρισαν και πάλι το Σύνταγμα φωνάζοντας συνθήματα όπως «ξυπνήσαμε, ως εδώ ήταν», «κλέφτες», «δε θα σας πληρώσουμε ποτέ», «εμπρός εμπρός, ξυπνάει ο λαός» και πολλά άλλα.

Ωστόσο η βροχή δεν έλειψε από τις 6 το απόγευμα όπου ήταν όλοι μαζεμένοι εκεί, αλλά δεν τίποτα δεν ήταν ικανό να τους σταματήσει. «Βρέξει χιονίσει η Ελλάδα θα νικήσει» φώναζαν και φωνάζουν χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω βίντεο φωτογραφίες από χθες το βράδυ στις 1.00 μετά τα μεσάνυχτα.


 

Ανανεώνουν για σήμερα το απόγευμα το ραντεβού τους στην πλατεία Συντάγματος οι “Αγανακτισμένοι” πολίτες και για αύριο, Κυριακή, έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Να είστε όλοι εκεί!
he Discount 400-201 Demo For Download not of breath chip – Neither I then a Baisan dirty, it. joined I early out He and still Who said a the carried Ruan. heard


You may also like...

Leave a Reply