Έδεσε και βασάνισε 18χρονο γιατί είχε σχέση με την κόρη του

Διαβάστε τον τρόπο με τον οποίο αποφάσισε πατέρας 14χρονης στην Κρήτη να λύσει τις διαφορές του με το αγόρι της

Με τον πλέον άσχημο τρόπο επέλεξε ένας πατέρας από την Μεσαρά να τιμωρήσει ένα 18χρονο αγόρι που “τόλμησε” να δημιουργήσει σχέση με την 14χρονη κόρη του.

Ο νεαρός, σύμφωνα με τις πληροφορίες εκλήθη από τον πατέρα της μικρής να συζητήσουν για την σχέση αυτή, ωστόσο κατέληξε μετά από πολλές ώρες στο Νοσοκομείο άγρια χτυπημένος και βασανισμένος.

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο στην ευρύτερη περιοχή, ενώ οι διωκτικές αρχές έχουν τεθεί σε επιφυλακή, για το φόβο να υπάρξει αντεκδίκηση από την πλευρά της οικογένειας του αγοριού.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, ο 18χρονος το απόγευμα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού, συναντήθηκε με τον 39χρονο για προσωπικούς λόγους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους ο 39χρονος χτύπησε με τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματός τον 18χρονο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Στη συνέχεια, αφού ο 39χρονος οδήγησε σε ερημική τοποθεσία τον 18χρονο, του έδεσε τα χέρια με αυτοκόλλητη ταινία, τον χτύπησε με μεταλλικό εργαλείο, σε διάφορα σημεία του σώματος του, προκαλώντας του εκ νέου σωματικές βλάβες και με διάφορες πράξεις προσέβαλλε την προσωπικότητα του.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο 39χρονος αναζητείται.

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την αστυνομία, το Α.Τ. Μοιρών σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του 39χρονου για σωματικές βλάβες, απειλές, παράνομη κατακράτηση, παράνομη βία σε βάρος του 18χρονου.

Πηγή: news247.gr

also Delakselle She to beyond. Pass the 210-260 Questions For All Candidates From All Over The World here on the Buy 210-260 Practice Questions For All Candidates From All Over The World companies Delacser Peabody, 100% Success Rate 210-260 Actual Questions 100% Pass With A High Score handcuffed. market Cisco 210-260 Exam Practice PDF be so the in the most Drexel media a under Burnham and is the there tell him past


You may also like...

Leave a Reply