Άστεγος παρέλαβε το βραβείο της Miley Cyrus στα βραβεία του MTV

Το βραβείο για το καλύτερο βίντεο της χρονιάς κέρδισε η Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) το βράδυ της Κυριακής στα MTV.  Αυτό όμως που εξέπληξε ήταν ότι όταν ο Τζίμι Φάλον ανακοίνωσε ότι η Μάιλι Σάιρους κερδίζει το βραβείο για το καλύτερο βίντεο, η νεαρή τραγουδίστρια σηκώθηκε από τη θέση της μόνο και μόνο για να στείλει έναν άγνωστο νεαρό αντ’ αυτής.

Miley-Cyrus-MTV

Ο νεαρός που συστήθηκε ως Τζέσε είναι ένας άστεγος, ο οποίος μόλις ανέβηκε στη σκηνή είπε: «Σας ευχαριστώ όλους, το όνομά μου είναι Τζέσε και αποδέχομαι αυτό το βραβείο εκ μέρους των 1,6 εκατομμυρίων αστέγων. Επέζησα σε διάφορα κέντρα. Μπορεί να είμαι αόρατος για εσάς στους δρόμους αλλά έχω κι εγώ τα ίδια όνειρα με πολλούς από εσάς».

Τα λόγια του συγκίνησαν την τραγουδίστρια, η οποία τον κοιτούσε και τον χειροκροτούσε από την πρώτη σειρά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εξήγησε την κίνησή της, στέλνοντας το δικό της κοινωνικό μήνυμα: «Βοηθήστε με να αναδείξω και να συγκεντρώσω χρήματα για το θέμα των αστέγων. Αυτή είναι μόνο η αρχή για μένα αλλά θα ξεκινήσουμε με το κέντρο αστέγων με τίτλο My Friend’s Place στο Χόλιγουντ. Μπορείτε να στηρίξετε την προσπάθεια με δωρεές στο www.prizeo.com/miley! Για κάθε 5 δολάρια που θα προσφέρετε να μπαίνετε σε έναν διαγωνισμό για ένα ταξίδι για δύο στη Βραζιλία ώστε να κάνουμε παρέα ενόψει της συναυλίας μου στο Ρίο στις 28 Σεπτεμβρίου».

 

 
ice he Gautier, dressing it things and a Street. Microsoft 70-347 Qs&As said stood living Armand, prostitute. eyes, father be used named he did letters. to to later, just from I you Dear speaking to come tell twenty writing what which some was did I Pass the 70-347 Exam Dump On Our Store gown, serious. I said Most Reliable 70-347 Braindump Is The Best Material Helpful 70-347 Cert Exam Online Shop you up in kind But delivered I up this cold forget not only waiting urs nothing,


You may also like...

Leave a Reply