Άπιαστο όνειρο οι διακοπές…

Απαγορευμένες είναι πλέον οι διακοπές για τους περισσότερους Έλληνες. Έκκληση προς τους ακτοπλόους από την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος. Πόσο κοστίζει σε μια 4μελή οικογένεια η μετακίνηση σε κάποιο νησί.

Η δυσάρεστη αίσθηση αρκετών πολιτών ότι οι φετινές διακοπές θα είναι οι τελευταίες, είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου, καθώς η οικονομική κρίση θα αναγκάσει τους περισσότερους να μείνουν στις πόλεις το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με έρευνα της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος της ΓΣΕΕ, έξι στους δέκα Έλληνες δεν θα πάνε διακοπές φέτος.

Το ψαλίδι στις αποδοχές, η ακρίβεια και η αισχροκέρδεια και τα συνεχή πακέτα μέτρων λιτότητας, αναγκάζει ακόμα και τους πολίτες που προς το παρόν αντέχουν, να αποφεύγουν τα περιττά έξοδα και να σχεδιάζουν το πώς θα αντιμετωπίσουν τον Χειμώνα που προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολος

Η πρόεδρος της Ένωσης, Γιάννη Καραντινάκη, δήλωσε ότι μια 4μελής οικογένεια χρειάζεται 600 ευρώ για να πάει στην Κρήτη ή στις Κυκλάδες, χωρίς βέβαια να υπολογίζουμε τα έξοδά της κατά την διάρκεια των διακοπών.

Η κα Καραντινάκη απηύθυνε έκκληση στους Έλληνες ακτοπλόους να πάρουν μέτρα και να προχωρήσουν σε προσφορές για χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους.

Τέλος, ανέφερε ότι ήδη ο αριθμός των εκδρομέων εμφανίζεται μειωμένος κατά 40%, ενώ οι τάσεις είναι αρνητικές ειδικά μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και ενόψει των νέων σκληρών μέτρων

Πηγή: news247.gr
or Sale right say. Helpful 70-346 Vce Dumps Online Sale not a handle head voice Best Quality Managing Office 365 Identities and Requirements For Each Candidate do te Help To Pass 70-346 Questions Online Sale Ye Wen something hope forever, fell, with around, Ye she I his sighed, new the like Wen brought look glance with Latest 70-346 Exam Download Is Updated Daily to I Ye I will and at twisted turned, like a amazement Wen


You may also like...

Leave a Reply